Webshop menu

Spider GT SB Putter, Silver

Leunend op de zo succesvolle Spider historie is dit TaylorMades Spider GT Single Bend putter. Het vernieuwde design met de Aluminum Top Plate, de Steel Side Weight Construction en de Pure Roll-2 Insert brengen nóg meer stabiliteit, gevoel en controle. Het opvallende design van de Spider putters is een belangrijke schakel voor de populariteit onder golfers, maar absoluut doorslaggevend is de eigenschap dat de Spider putters een excellent gevoel van controle over je putting afstand geven.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6217Categories: Golfclubs, Putters

Kenmerken en eigenschappen:

-De techniek
De putter is de meest gebruikte club in je golftas. Dat is bij de betere golfer het geval maar zéker ook bij golfers met een wat hogere handicap. Balans en stabiliteit zijn de twee toverwoorden als het gaat om maximale controle over je putts. Bij deze TaylorMade Spider GT SB Putter is daar veel aandacht aan besteed. Het moderne vleugelontwerp heeft scherpe hoekige kenmerken en Extreme Perimeter Weighting voor optimale vergevingsgezindheid en een voorspelbare rol. Het Multi-Material Design met open frame heeft twee stalen zijvleugels (90 gram elk) die ervoor zorgen dat de Spider GT extreem stabiel blijft bij off-center slagen.
Qua design is het meest opvallende kenmerk van de Spider GT de ultralichte, geanodiseerde aluminium bovenplaat, die de Perimeter Weighting aanvult en zorgt voor een premium look en een grotere duurzaamheid in vergelijking met lak of PVD-afwerking. Daarnaast heeft deze Spider GT putter als raakvlak de Pure Roll² Insert, gemaakt van een stevig TPU Urethaan met zilveren aluminium staven onder een hoek van 45° om keer op keer een consistente rol te produceren.

-De Single Bend shaftaanduiding
Deze putters zijn er met verschillende shaftconnecties om verschil in balans te bieden, toegespitst op de voorkeur of putting stijl van jou als golfer. Deze versie heeft een Single bend shaftaanduiding waardoor het clubhoofd Face Balanced is. Ideaal voor golfers die een rechte baan maken tijdens de putting strokes.

-Standaard uitvoering
Deze TaylorMade Spider GT putter in Single Bend uitvoering heeft de SuperStroke Pistol GTR 1.0 grip en de 120 grams TaylorMade Fluted Feel Shaft. Deze putter shaft heeft een zachter gedeelte op 5 van de tip, doelbewust ontworpen om het gevoel te verbeteren, de stabiliteit te vergroten en de spreiding te verbeteren.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (497)
  • Wit (419)
  • Navy (383)
  • Blauw (286)
  • Grijs (121)

Prijs

Prijs