Webshop menu

Spider GT Rollback Putter, Silver

De Spider GT Rollback putter van TaylorMade is het Spider model met de ‘afrollende achterkant . Voor liefhebbers van de Mallet-vorm is deze compactere, zilveren putter een verademing, deze putter heeft tungsten-gewichten op de buitenrand voor meer stabiliteit en vergeving. TaylorMade heeft de laatste 10 jaar met diverse Spider putters vele successen geboekt op de PGA Tour. Zó veel dat ze ook erg populair geworden zijn bij veeleisende amateurgolfers. Deze TaylorMade Spider GT Rollback putter is in de zilveren versie populair voor de Mallet-vorm-liefhebbers.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6220Categories: Golfclubs, Putters

Kenmerken en eigenschappen:

-De techniek
Een putter is een belangrijke club en een betere balans en stabiliteit brengen daarbij meer controle over je putts. Deze Face-Balanced Spider GT Rollback putter met de zogenoemde Mallet-vormgeving maakt hem heel stabiel dankzij de Tungsten-gewichten die op de achterrand geplaatst zijn. Ondanks het wat kleinere clubhoofd zorgt dit toch voor stabiele putting strokes en meer vergevingsgezindheid bij niet centraal geraakte ballen. Ook heeft deze Spider GT Rollback putter de Pure Roll² Insert in het raakvlak, gemaakt van een stevig TPU Urethaan met zilveren aluminium staven. Deze zijn onder een hoek van 45° geplaatst om keer op keer een consistente rol te produceren.

-De Short Slant shaftaanduiding
Deze putters zijn er met verschillende shaftconnecties om verschil in balans te bieden, toegespitst op de voorkeur of putting stijl van jou als golfer. Deze versie heeft een Short Slant shaftaanduiding waardoor het clubhoofd een 21° ‘Toe-hang’ balans oplevert. Ideaal voor golfers die tijdens hun puts een gemiddelde face rotatie maken tijdens de putting stroke.

-Standaard uitvoering
Deze Face-Balanced TaylorMade Spider GT Rollback putter in Slant uitvoering heeft de SuperStroke Pistol GTR 1.0 grip en de 120 grams TaylorMade Fluted Feel Shaft. Deze putter shaft heeft een zachter gedeelte op 5 van de tip, doelbewust ontworpen om het gevoel te verbeteren, de stabiliteit te vergroten en de spreiding te verbeteren.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (45)
  • Zwart (16)
  • Grijs (10)
  • Navy (6)
  • Blauw (4)

Prijs

Prijs