Webshop menu

Spider GT Notchback Putter

De Spider GT Notchback putter van TaylorMade is de Spider techniek in een wat klassieker model putter. Deze putter heeft betere prestaties door een gebalanceerd design met Pure Roll-2 Insert. Voor de golfers die het Spider-design al snel wat te opvallend vinden, is deze TaylorMade Spider GT Notchback putter het meest klassiek gevormde lid van de nieuwe Spider familie. Een lichtgewicht 6061 aluminium body gecombineerd met zware, dubbele tungsten-gewichten aan de buitenkant maken dit model heel-Toe Weighted voor meer stabiliteit, vergevingsgezindheid en afstandscontrole.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6216Categories: Golfclubs, Putters

Kenmerken en eigenschappen:

-De techniek
Het design van deze Spider GT Notchback putter is dus wat meer ingetogen, maar dat voorkomt niet dat de techniek voor een heel groot gedeelte wél typisch Spiders is. Een putter is een belangrijke club en een betere balans en stabiliteit brengen daarbij meer controle over je putts. Bij deze TaylorMade Spider GT Notchback putter is daar veel aandacht aan besteed. Achterop het compacte Mallet design clubhoofd zorgt de Extreme Perimeter Weighting voor optimale vergevingsgezindheid en een voorspelbare rol van de bal. Deze uitvoering is daardoor de medium size Mallet putter met het hoogste MOI (Moment Of Inertia) ooit waardoor hij extreem stabiel blijft bij off-center slagen. Ook deze Spider GT putter heeft de Pure Roll² Insert als raakvlak, gemaakt van een stevig TPU Urethaan met zilveren aluminium staven onder een hoek van 45° om keer op keer een consistente rol te produceren.

-De Short Slant shaftaanduiding
Deze putters zijn er met verschillende shaftconnecties om verschil in balans te bieden, toegespitst op de voorkeur of putting stijl van jou als golfer. Deze versie heeft een Short Slant shaftaanduiding waardoor het clubhoofd een 21° ‘Toe-hang’ balans oplevert. Ideaal voor golfers die tijdens hun puts een gemiddelde face rotatie maken tijdens de putting stroke.

-Standaard uitvoering
Deze TaylorMade Spider GT Notchback putter in Slant uitvoering heeft de SuperStroke Pistol GTR 1.0 grip en de 120 grams TaylorMade Fluted Feel Shaft. Deze putter shaft heeft een zachter gedeelte op 5 van de tip, doelbewust ontworpen om het gevoel te verbeteren, de stabiliteit te vergroten en de spreiding te verbeteren.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (19)
  • Grijs (5)
  • Wit (3)
  • Blauw (2)
  • Groen (1)

Prijs

Prijs