Webshop menu

Spider EX Platinum Putter

Wanneer je de Fluted Feel ™ -shaft combineert met de geheel nieuwe Pure Roll²-insert en True Path ™ met drie puntjes uitlijning, is het resultaat een gevoel van vertrouwen dat je kunt voelen. Maak kennis met de nieuwe Spider EX, ontworpen voor eenvoudig richten, beter gevoel en verbeterde stabiliteit.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5955Categories: Golfclubs, Putters

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

VERTROUWEN DAT JE KUNT VOELEN
Wanneer je de Fluted Feel ™ -shaft combineert met de geheel nieuwe Pure Roll²-insert en True Path ™ met drie puntjes uitlijning, is het resultaat een gevoel van vertrouwen dat je kunt voelen. Maak kennis met de nieuwe Spider EX, ontworpen voor eenvoudig richten, beter gevoel en verbeterde stabiliteit.

EENVOUDIG DOEL EN UITLIJNING
True Path Alignment is optisch ontworpen om het voor golfers gemakkelijker te maken om te richten. De reflecterende witte kleur zorgt voor een duidelijk brandpunt dat de slag en het pad van de bal beter zichtbaar maakt. In combinatie met de twee rails en drie punten omlijst het ook de bal om een ​​consistente adrespositie te bevorderen.

STABILITEIT EN GEVOEL
De allereerste Fluted Feel ™ -shaft is ontworpen om het gevoel in de putslag te verbeteren met behoud van de stabiliteit en vergevingsgezindheid waar Spider-putters om bekend staan.

BETER BROODJE
Golfers hebben reikhalzend uitgekeken naar een update van TaylorMade’s Pure Roll ™ -technologie. Met Spider EX introduceren ze de geheel nieuwe Pure Roll² met acht co-moulded groeven voor meer topspin en betere roll. (Claim gebaseerd op robottests van Pure Roll ²-groef versus massief vlak.)

VERGEVING & CONSISTENTIE
Spider EX maakt gebruik van een geavanceerde constructie van meerdere materialen om vergevingsgezindheid met een hoog traagheidsmoment te bieden. De combinatie van lichtgewicht aluminium en zware staal- en wolfraamcomponenten zorgt voor de bekende consistentie en stabiliteit van Spider-putters.

White True Path ™ met uitlijning met drie punten
De wetenschap van wit. Wit is de meest reflecterende kleur, waardoor het menselijk oog het pad van de penseelstreek duidelijk kan zien. De nieuwe vorm is zo ontworpen dat golfers de voorkant van het slagvlak kunnen gebruiken voor uitlijning en de twee rails om de golfbal te centreren. Drie strategisch geplaatste stippen zorgen voor een eersteklas esthetisch en functioneel richtinstrument.

Gecanneleerde Feel ™ schacht
Een nieuw ontworpen putter-shaft met een zachter gedeelte op 5 ”van de tip, gericht ontworpen om het gevoel te verbeteren, de stabiliteit te vergroten en de spreiding te verstevigen.

Pure Roll² Inzetstuk
TaylorMade’s eerste co-molded insert is gemaakt van wit TPU urethaan en bevat zilveren aluminium balken onder een hoek van 45 °. Het is ontworpen om betere rol- en aanvoeleigenschappen te produceren.

Nieuw multi-materiaal ontwerp
Het gebruik van meerdere materialen zoals zwaar wolfraam in de ruggewichten zorgt voor een diep zwaartepunt voor betere afstandscontrole. Lichtgewicht aluminium en composiet zorgen voor betere prestatievoordelen rond de omtrek van het hoofd. Zwaar staal is strategisch gevormd op het frame van de hiel- en teengebieden voor optimale stabiliteit.

Hoofdvorm
Een iets meer gestroomlijnd hoofdontwerp (vergeleken met Spider X) met zachtere lijnen en een meer afgeronde achterkant. Over het algemeen is de Spider EX-kop iets groter (3,5 mm hiel tot teen en 2,7 mm van voren naar achteren) dan Spider X.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs