Webshop menu

Speedzone Driver

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 2887Categories: Drivers, Golfclubs

LAGERE CG VOOR HOGE LANCERING MET LAGE SPIN
69 gram massa is zo laag mogelijk gepositioneerd om de meest efficiënte overdracht van energie naar de bal te creëren voor hoge lancering met lage spin.

SPEEDBACK AERO-VORM
Een gestroomlijnde vorm met gefreesde randen aan de omtrek benut de luchtstroom met ultieme precisie voor maximale acceleratiekracht.

HOGE SNELHEID STABILITEIT
Net als bij een auto met brede carrosserie, is het gewicht strategisch gepositioneerd rond de omtrek om de stabiliteit te verbeteren, zodat ongelukken langer en rechter vliegen.

EEN GEZICHT ZONDER GRENZEN
Net zoals een motor pk’s creëert, creëert het gezicht van de bestuurder balsnelheid. De eerste CNC Milled Infinity Face van Golf vergroot het gefreesde gebied met 95% en vergroot de zone met maximale balsnelheid.

GEOPTIMALISEERD CHASSIS
Een nieuw T-Bar Speed ​​Chassis vermindert de hoeveelheid titanium die wordt gebruikt om een ​​sterker frame te creëren dat botsingen met hoge snelheid kan weerstaan ​​en tegelijkertijd het gevoel en de stabiliteit verbetert.

10% MEER KOOLSTOFVEZEL
Een 360 carbon wrap-kroon bedekt 50% van de clubbody, wat stijfheid aan het chassis toevoegt en 25 gram discretionair gewicht bespaart dat we gebruikten om de vergevingsgezindheid te vergroten.

Maat

10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 167 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs