Webshop menu

SIM2 Max Fairway

De Taylormade SIM2 Max Fairway heeft een lager zwaartepunt om meer hoogte in de balvlucht te krijgen. De V Steel ™ is terug en in combinatie met SIM was het doel eenvoudig: het laagste zwaartepunt van alle fairway die Taylormade ooit heeft gemaakt. Verkrijgbaar in 15.0°, 16.5°, 18.0°, 21.0° en 24.0° loft.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4159Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

HOGERE LANCERING
Constructie van meerdere materialen en efficiënte gewichtsverdeling op de zool van de club zorgen voor een ultralaag zwaartepunt voor explosieve afstanden, een hoge balvlucht en lage spin.

VEELZIJDIGHEID
V Steel ™ is een moderne klassieker. Een verfijnde gewichtsverdeling zorgt voor meer vergevingsgezindheid met behoud van optimale lanceereigenschappen. Het blijft trouw aan zijn erfgoed door wrijving bij impact te verminderen voor een betere interactie met de grasmat en veelzijdigheid.

DE WEG NAAR AFSTAND EN NAUWKEURIGHEID
Het ultrasterke C300 Steel slagvlak levert een krachtige balvlucht en in combinatie met Twist Face® is de corrigerende slagvlakkromming ontworpen om iedereen rechtere slagen te geven bij verkeerde treffers, met een betere afstand en nauwkeurigheid.

BOUWEN OP HET BESTE
Taylormade heeft alle elementen die SIM Max fairway tot leider in afstand hebben gemaakt, genomen en een nieuw niveau van vergeving toegevoegd. Verbeterde gewichtsverdeling zorgt voor nauwkeurige CG-projectie voor verbeterde MOI en lanceereigenschappen.

ZATECH TITANIUM MET TWISTFACE®
Ultrasterk titanium zorgt voor ongelooflijk hoge balsnelheden, ontworpen voor ongekende prestaties, terwijl de Twist Face mis-slagen en afwijkingen corrigeert naar rechtere slagen.

MULTI-MATERIAAL CONSTRUCTIE
Een ultralichte carbon crown, titanium body en stalen zoolplaat creëren een clubhoofdontwerp dat lage CG-prestaties combineert met vergevingsgezindheid met een hoog traagheidsmoment.

THRU-SLOT SPEED POCKET
Thru-Slot Speed ​​Pocket ™ biedt meer slagvlakflexibiliteit, behoud van balsnelheid en afstand, vooral bij balcontact laag op het slagvlak.

Maat

15.0 graden, Dames, 15.0 graden, Lite, 15.0 graden, Regular, 15.0 graden, Stiff, 16.5 graden, Lite, 16.5 graden, Regular, 18.0 graden, Dames, 18.0 graden, Lite, 18.0 graden, Regular, 21.0 graden, Dames, 21.0 graden, Lite, 24.0 graden, Dames, 24.0 graden, Lite

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs