Webshop menu

SIM2 Max Driver

Oorspronkelijke prijs was:  529,95.Huidige prijs is:  479,95.

De Taylormade SIM2 Max driver is gereconstrueerd en opnieuw opgebouwd voor nog betere prestaties. Eerst is de driver opnieuw vorm gegeven en daarna gereconstrueerd. De SIM2 driver volledig opnieuw opbouwen om u zowel vergeving als afstand te geven. Verkrijgbaar in 9°, 10.5° en 12° loft.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4156Categories: Drivers, Golfclubs

MEER KRACHT
Gesmede ringconstructie is de sleutel tot het ontsluiten van een nieuwe dimensie van afstand en optimale vergevingsgezindheid met de SIM2 Max. Vervaardigd uit een lichtgewicht en zeer sterk aluminium dat met precisie is gefreesd, verenigt het de kritische componenten van het clubhoofd tot een enkele kracht. Een driver vormen die is gebouwd voor vergevingsgezindheid en kracht, ontworpen om je het vertrouwen te geven om elke tee-shot aan te gaan.

HOGERE LANCERING, HOGER MOI
We zijn voorbij de traditie gereisd om u kracht, snelheid en vergevingsgezindheid in één enkele driver te brengen. De gereconstrueerde SIM2 Max levert een hoog traagheidsmoment met een zwaar wolfraamgewicht van 24 g op de inertia-generator. Het TPS Front Weight is strategisch geplaatst op de zool van de club om optimale launch- en spin-eigenschappen aan te moedigen, complete prestaties en maximale vergevingsgezindheid te leveren.

GEVORMD VOOR AERO
Voortbouwend op de baanbrekende prestaties van Shape In Motion, beschikt SIM2 Max over een geheel nieuwe Inertia Generator gevormd door zijn 9-laagse koolstofzool. Het lichtgewicht paneel is strategisch onder een hoek geplaatst om de aerodynamica in de meest kritieke fase van de swing te verbeteren voor hogere clubhoofdsnelheden.

HET GEZICHT VAN SNELHEID & CONSISTENTIE
De gefreesde achterkant van het slagvlak werkt samen met een nieuwe Speed ​​Injection Port aan de teenzijde om de balsnelheden naar de drempel van de maximale wettelijke limiet te duwen. De iconische Speed ​​Pocket beschermt de prestaties bij slagen laag op het slagvlak, terwijl Twist Face golfers blijft helpen om meer fairways te vinden.

GESMEDE RING CONSTRUCTIE
Gesmeed uit een lichtgewicht en zeer sterk aluminium dat in een veeleisende vorm is gefreesd, verenigt de gesmede ringconstructie een enorm gewicht aan de achterkant, een volledig carbonzool, een kroon en een gefreesd komvlak aan de achterkant. Het creëren van een vertrouwenwekkende coureur die is ontworpen voor meer stabiliteit en vergevingsgezindheid.

SIM-TRAAGHEIDSGENERATOR
De asymmetrische Inertia Generator is ontworpen om een ​​hogere clubhoofdsnelheid te bieden door middel van geavanceerde geometrie en aerodynamische analyses. Een volledig lichtgewicht carbonzool maakt de herverdeling van massa mogelijk voor een dieper zwaartepunt en verbeterde vergevingsgezindheid.

SPEED INJECTED TWISTFACE
Speed ​​Injected Twist Face verbetert de balsnelheid door elk clubhoofd te kalibreren op de drempel van de wettelijke snelheidslimiet met corrigerende slagvlakkromming die ook beschermt tegen verkeerde slagen van hiel en teen.

THRU-SLOT SPEED POCKET
Ons meest flexibele Speed ​​Pocket ™ -ontwerp is ontworpen om de balsnelheid te maximaliseren en extra vergevingsgezindheid te produceren bij lage slagvlakken.

GESPLITSTE MASSA
Met een TPS-gewicht op de zool van de club en 16 gram staal aan de achterkant, bevordert dit ontwerpelement verbeterde vergevingsgezindheid en spin-eigenschappen terwijl het precieze doel swingweight mogelijk maakt tijdens aangepaste montage.

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Regular, Linkshandig, 10.5 graden, Stiff, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (197)
  • Zwart (159)
  • Wit (151)
  • Blauw (116)
  • Roze (79)

Prijs

Prijs