Webshop menu

Select Squareback 2

De Special Select Squareback 2 heeft de voorkeur van spelers die op zoek zijn naar het heldere, oplijningbevorderende ontwerp van een Newport 2, maar in een bredere, meer vergevingsgezinde mid-malletconfiguratie. Dunnere bovenbelijning en iets compactere slagvlakhoogte van zijn neef Newport 2. Bij het maken van deze stabiele, mesachtige mid-mallet werd een optimale balans bereikt door gewicht in de hiel, teen en omtrek te ontwerpen door gebruik te maken van roestvrijstalen zoolgewichten en een 6061 vliegtuigaluminium zoolplaat. In overeenstemming met de ontwerpesthetiek van de Special Select-lijn, heeft de Squareback 2 een nauwkeurig middengefreesd slagvlak en de op de Tour geïnspireerde “kersenringen”, geïnspireerd op legendarische Tour-putters uit het verleden.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 3985Categories: Golfclubs, Putters

Specificaties:
Loft: 3.5º
Lie: 70º
Beschikbare lengtes: 33″, 34″, 35″
Clubhoofdmateriaal: 303 stainless steel
Offset: Full Shaft
Grip: Pistolini Plus
Gewichtjes: 2 x 10 grams (35″)
Toe flow: Mid

Elke curve en contour van de bekende Plumbing neck biedt een volledige shaft offset en is opnieuw ontworpen om de prestaties te verbeteren. De verfijnde hals is iets naar achteren geplaatst van de leading edge om de zichtbaarheid te verbeteren en de uitlijning te vergemakkelijken voor meer vertrouwen bij het adresseren.

Door het gebruik van verwisselbare, aanpasbare zoolgewichten te ontwikkelen om de setup en het gevoel van putters op alle lengtes af te stemmen door meer gewicht op de hiel en teen te richten, is de Special Select Squareback 2 ontworpen met geïntegreerde roestvrijstalen zoolgewichten die de sweet spot vergroten en de stabiliteit, balans en prestaties.

Met een focus op het creëren van de best mogelijke gefreesde putters, wordt elk Scotty Cameron Special Select-model gefreesd uit een massief blok van 303 roestvrij staal in de Verenigde Staten, met een middengefreesd slagvlakpatroon en met de hand afgewerkt voor een superieur gevoel en pure prestaties.

Maat

33 inch, 34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs