Webshop menu

Rogue ST Max OS Lite Ijzerset Graphite Dames Standaard

Rogue ST Max OS Lite ijzers hebben een verfijnde spelverbeterende vormgeving met een hoge afslag, brede zolen en verbeterde offset. De Lite-versie heeft meer loft, lichtere schachten en lichtere swinggewichten zodat dit het hoogst lancerende, gemakkelijkst te swingen Rogue ST-model is.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6234Categories: Golfclubs, Ijzers

Kenmerken en voordelen:

-Meer balsnelheid door de geheel nieuwe High Strenght 450 AI ontworpen Flash Face Cup
Een primeur in de branche, Callaway combineert hoogwaardig 450-staal met, door kunstmatige intelligentie, haar zelf ontworpen Flash Face Cup. Dit zorgt voor meer balsnelheid en een betere consistentie van de balsnelheid.

-Door kunstmatige intelligentie ontworpen gezichtsoptimalisatie voor meer snelheid, lancering en spin
Het is uniek voor elk model en elke loft om een ​​consistente spinsnelheid over het hele slagvlak te creëren. Dit zorgt voor een hoge lancering en COR en een meer gecontroleerde landingshoek om greens vast te houden.

-Precisie wolfraam weging voor optimale lancering
Callaway’s nieuwste precisie wolfraam weging bevat tot 48g wolfraam met een hoge dichtheid. Dit zorgt voor verbeterde startcondities en maximaliseert de snelheid over het hele slagvlak.

-Gepatenteerde urethaanmicrosferen voor een puur gevoel
Callaway’s gepatenteerde urethaanmicrosferen worden nu verder in het slagvlak in de Rogue ST-ijzers geduwd (tot aan de 6e groef) om het geluid te verbeteren en een puur gevoel te leveren met behoud van hoge balsnelheden.

-Hoge lancering en gemakkelijk om je swing te maken
Rogue ST Max OS Lite ijzers zijn gebouwd met brede zolen, verbeterde offset en een dikkere bovenlijn vergeleken met Rogue ST Max. De Lite-versie heeft meer loft, lichtere schachten en lichtere swinggewichten zodat dit het gemakkelijkst te swingen model in de familie is.

Maat

6-PS

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 146 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (11)
  • Zwart (6)
  • Bruin (4)
  • Navy (4)
  • Blauw (2)

Prijs

Prijs