Webshop menu

Rogue ST Max OS Lite Hybride

 279,95

De Rogue ST Max OS Lite is het gemakkelijkste lichtgewicht optie om te slingeren, met tot 15g wolfraam en een breed loftaanbod, variërend van een hybride 3 tot een hybride 8.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5845Categories: Golfclubs, Hybrides

Kenmerken en voordelen:

-Snelheid en stabiliteit vanuit Jailbreak
Het nieuwe AI (kunstmatige intelligentie) -ontworpen jailbreak-systeem is volledig opnieuw ontworpen om snelheid en stabiliteit te bevorderen. De twee Jailbreak-frames worden naar de buitenrand geduwd, wat zorgt voor stijfheid terwijl het slagvlak kan buigen voor hoge balsnelheden.

-Door kunstmatige intelligentie geoptimaliseerd gezicht voor snelheid, lancering en spin
Door het toepassen van kunstmatige intelligentie heeft Callaway een geheel nieuwe gezichtsoptimalisatie toegepast om de snelheid, lancering en spin te verbeteren. Dit unieke gezichtspatroon is aangepast voor elk Rogue-hybride model.

-Optimale lancering met meer snelheid
Het tot 24g nauwkeurig wolfraam zorgt voor nauwkeurige zwaartepuntlocaties voor een optimale lancering met nog meer balsnelheid.

-Grotere vormen, lichter gewicht en verfijnde zolen
Callaway heeft een groter clubhoofd ontwerp geïmplementeerd voor een gemakkelijke lancering. De lichtgewicht componenten zijn ontworpen voor langzamer swingende spelers die meer snelheid willen genereren.

Maat

21.0 graden, Dames, 21.0 graden, Lite, 21.0 graden, Regular, Linkshandig, 21.0 graden, Stiff, 24.0 graden, Dames, 24.0 graden, Lite, 24.0 graden, Regular, 27.0 graden, Lite

Kleur
Merk

Callaway

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 51 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (438)
  • Wit (398)
  • Navy (309)
  • Blauw (292)
  • Grijs (116)

Prijs

Prijs