Webshop menu

Rogue ST Max OS Ijzer Graphite

Oorspronkelijke prijs was:  159,95.Huidige prijs is:  143,96.

Rogue ST Max OS ijzers hebben een verfijnde spelverbeterende vormgeving met een hoge afslag, brede zolen en verbeterde offset. Ze zijn speciaal ontworpen voor golfers met een gemiddelde tot hoge handicap die het maximale uit hun ijzers willen halen.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5850Categories: Golfclubs, Ijzers

Kenmerken en voordelen:

-Meer balsnelheid door de geheel nieuwe High Strenght 450 AI ontworpen Flash Face Cup
Een primeur in de branche, Callaway combineert hoogwaardig 450-staal met, door kunstmatige intelligentie, haar zelf ontworpen Flash Face Cup. Dit zorgt voor meer balsnelheid en een betere consistentie van de balsnelheid.

-Door kunstmatige intelligentie ontworpen gezichtsoptimalisatie voor meer snelheid, lancering en spin
Het is uniek voor elk model en elke loft om een ​​consistente spinsnelheid over het hele slagvlak te creëren. Dit zorgt voor een hoge lancering en COR en een meer gecontroleerde landingshoek om greens vast te houden.

-Precisie wolfraam weging voor optimale lancering
Callaway’s nieuwste precisie wolfraam weging bevat tot 48g wolfraam met een hoge dichtheid. Dit zorgt voor verbeterde startcondities en maximaliseert de snelheid over het hele slagvlak.

-Gepatenteerde urethaanmicrosferen voor een puur gevoel
Callaway’s gepatenteerde urethaanmicrosferen worden nu verder in het slagvlak in de Rogue ST-ijzers geduwd (tot aan de 6e groef) om het geluid te verbeteren en een puur gevoel te leveren met behoud van hoge balsnelheden.

-Max OS ontwerp voor meer zelfvertrouwen en vergeving
De Rogue ST Max OS ijzers zijn gemaakt met brede zolen, verbeterde offset en een dikkere bovenlijn in vergelijking met Rogue ST Max. Dit zorgt voor vertrouwen, een hoge lancering en vergevingsgezindheid voor spelers met een gemiddelde tot hoge handicap.

Maat

LW, SW, 4, 5, 6, 7, 8, 9, AW, PW

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 166 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs