Webshop menu

Rogue ST Max Hybride

De Rogue ST Max is het langste hybride model, gemaakt met iets sterkere lofts voor een uitgebreide reeks golfers die op zoek zijn naar snelheid, vergevingsgezindheid en allround-hybride prestaties.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5843Categories: Golfclubs, Hybrides

Kenmerken en voordelen:

-Snelheid en stabiliteit vanuit Jailbreak
Het nieuwe AI (kunstmatige intelligentie) -ontworpen jailbreak-systeem is volledig opnieuw ontworpen om snelheid en stabiliteit te bevorderen. De twee Jailbreak-frames worden naar de buitenrand geduwd, wat zorgt voor stijfheid terwijl het slagvlak kan buigen voor hoge balsnelheden.

-Door kunstmatige intelligentie geoptimaliseerd gezicht voor snelheid, lancering en spin
Door het toepassen van kunstmatige intelligentie heeft Callaway een geheel nieuwe gezichtsoptimalisatie toegepast om de snelheid, lancering en spin te verbeteren. Dit unieke gezichtspatroon is aangepast voor elk Rogue-hybride model.

-Optimale lancering met meer snelheid
Het tot 24g nauwkeurig wolfraam zorgt voor nauwkeurige zwaartepuntlocaties voor een optimale lancering met nog meer balsnelheid.

Maat

18.0 graden, Regular, 18.0 graden, Stiff, 20.0 graden, Dames, 20.0 graden, Lite, 20.0 graden, Regular, 23.0 graden, Dames, 23.0 graden, Lite, 23.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs