Webshop menu

Rogue ST Max Driver

De Rogue ST Max Driver heeft een clubhoofd met het hoogste traagheidsmoment en een lichte draw-bias die is gemaakt voor golfers van alle niveaus. Deze driver is de beste combinatie van afstand en vergevingsgezindheid in de Callaway Rogue ST-serie.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5836Categories: Drivers, Golfclubs

Kenmerken en voordelen:

-Verhoogde snelheid, stabiliteit en voorzien van gloednieuwe tungsten speed cartridge
De baanbrekende nieuwe Tungsten Speed Cartrige-structuur (zware metalen wolfraam dat laag en diep in het clubhoofd zit), is tot 26 gram laag in de driverkop geplaatst. Dit verhoogd de snelheid bij off-center slagen en zorgt voor meer vergevingsgezindheid door een hoog traagheidsmoment.

-Stabiliteit en snelheid vanuit jailbreak speed frame
Callaway haar gepatenteerde AI-ontworpen jailbreak speed frame biedt stabiliteit in horizontale en torsierichting. De constructie, vormgeving en positionering is op snelheid afgestemd om nog meer snelheid over het hele gezicht te leveren.

-Nieuw AI ontworpen vlak voor lagere spin en meer vergeving
Als marktleider in kunstmatige intelligentie heeft Callaway lancering en spin toegevoegd aan balsnelheid in haar optimalisatieformule. Deze nieuwe formule verlaagt de spin op het slagvlak, waardoor de driver meer vergevingsgezind is.

-Stabiliteit en vergevingsgezindheid van unibody constructie
De titanium unibody constructie zorgt voor stabiliteit en verlaagt het zwaartepunt, terwijl de door Callaway gepatenteerde Triaxial Carbon crown en zool ze in staat stellen om gewicht te besparen. Dit gewicht is nauwkeurig herverdeeld om de vergevingsgezindheid te vergroten bij een hoge lancering en een lichte draw-bias.

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Regular, Linkshandig, 10.5 graden, Stiff, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs