Webshop menu

Rogue ST Max D Fairway

Oorspronkelijke prijs was:  349,95.Huidige prijs is:  249,95.

De Rogue ST Max D is Callaway’s eerste speciale draw-fairwayhout. Het is het fairwayhout met de hoogste lancering in de line-up en maakt gebruik van een enigszins gesloten slagvlak, een meer rechtopstaande lighoek en extra gewicht in de hiel om een ​​krachtige draw te bevorderen. Dit model is geschikt voor spelers die de meeste vormcorrectie nodig hebben in hun fairwayhout.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5841Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

Kenmerken en voordelen:

-Ruim 90 centimeter langer
De nieuwe, door kunstmatige intelligentie ontworpen, Jailbreak ST met Batwing-technologie bevordert snelheid en stabiliteit. De twee Jailbreak-batwings worden naar de perimeter geduwd, wat zorgt voor stijfheid terwijl het slagvlak kan buigen voor hoge balsnelheden.

-Optimale lancering met meer snelheid door de Tungsten Speed Cartridge
De baanbrekende nieuwe Tungsten Speed Cartrige-structuur (zware metalen wolfraam dat in het clubhoofd zit), is tot 27 gram met hoge dichtheid opgenomen waardoor het zwaartepunt laag zit en naar voren wordt geduwd. Het resultaat is een lagere spin met meer snelheid.

-Door kunstmatige intelligentie is het gezicht geoptimaliseerd voor snelheid, lancering en spin
Een geheel nieuwe AI-gezichtsoptimalisatie is toegepast voor snelheid, lancering en spin. Dit unieke slagvlakpatroon is op maat gemaakt voor elk model loft in de fairway opstelling.

-Snelheid en consistentie vanuit een hoge sterke face cup
Het C300 maraging staal is speciaal behandeld door een gepatenteerd proces voor hoge sterkte en flexibiliteit, terwijl de Flash Face Cup snelheid en spin consistentie over de gehele clubhoofd biedt.

-Rechtop lig- en hielgewichtsvermogen in een speciaal model
Voor spelers die de meeste correctie van de slagvorm nodig hebben, heeft het Max D-model een licht gesloten slagvlak, een rechtopstaande lighoek en extra gewicht in de hiel. Al deze functies bevorderen een krachtige aantrekkingskracht voor de golfer die zijn spel verbetert.

Maat

16.0 graden, Dames, 16.0 graden, Lite, 16.0 graden, Regular, 19.0 graden, Dames, 19.0 graden, Lite, 19.0 graden, Regular, 22.0 graden, Dames, 22.0 graden, Lite, 22.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs