Webshop menu

Rogue ST Max D Driver

De Rogue ST Max D Driver is gemaakt voor golfers die maximale vergevingsgezindheid van hun driver willen. De driver is gemaakt voor een zeer hoog traagheidsmoment, met een verminderde gezichtsprogressie en een meer rechtopstaande ligging. Interne en externe trekgewichten zijn ook toegevoegd, samen met een royaal uitgerekt profiel bij het adresseren voor maximale correctie van de slagvorm.

heeft een clubhoofd met het hoogste traagheidsmoment en een lichte draw-bias die is gemaakt voor golfers van alle niveaus. Deze driver is de beste combinatie van afstand en vergevingsgezindheid in de Callaway Rogue ST-serie.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5837Categories: Drivers, Golfclubs

Kenmerken en voordelen:

-Verhoogde snelheid, stabiliteit en voorzien van gloednieuwe tungsten speed cartridge
De baanbrekende nieuwe Tungsten Speed Cartrige-structuur (zware metalen wolfraam dat laag en diep in het clubhoofd zit), is tot 20 gram laag in de driverkop geplaatst. Dit verhoogd de snelheid bij off-center slagen en zorgt voor meer vergevingsgezindheid door een hoog traagheidsmoment.

-Stabiliteit en snelheid vanuit jailbreak speed frame
Callaway haar gepatenteerde AI-ontworpen jailbreak speed frame biedt stabiliteit in horizontale en torsierichting. De constructie, vormgeving en positionering is op snelheid afgestemd om nog meer snelheid over het hele gezicht te leveren.

-Nieuw AI ontworpen vlak voor lagere spin en meer vergeving
Als marktleider in kunstmatige intelligentie heeft Callaway lancering en spin toegevoegd aan balsnelheid in haar optimalisatieformule. Deze nieuwe formule verlaagt de spin op het slagvlak, waardoor de driver meer vergevingsgezind is.

-Stabiliteit en vergevingsgezindheid van unibody constructie
De titanium unibody constructie zorgt voor stabiliteit en verlaagt het zwaartepunt, terwijl de door Callaway gepatenteerde Triaxial Carbon crown en zool ze in staat stellen om gewicht te besparen. Dit gewicht is nauwkeurig herverdeeld om de vergevingsgezindheid te vergroten bij een hoge lancering en een lichte draw-bias.

-Maximale shot shape correctie van de Rogue draw bias
De Rogue ST Max D is gebouwd voor een hoge mate van draw bias, met een hoog traagheidsmoment, een meer rechtopstaande ligging, verminderde slagvlakprogressie en een uitgerekt profiel bij het adresseren. Al deze functies bevorderen maximale correctie van de slagvorm, vooral voor spelers die de neiging hebben om de bal te snijden.

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Regular, Linkshandig, 10.5 graden, Stiff, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs