Webshop menu

Rogue ST LS Fairway

Het Rogue ST Max LS Fairwaywood-model heeft een dieper slagvlak met een compacte voetafdruk, vooral geschikt voor betere spelers. De 28g wolfraam en de voorwaartse gewichtsschroef duwen het zwaartepunt naar voren voor een lage spin, terwijl de vorm en het slagvlakprofiel ervoor zorgen dat dit het meest geschikte fairwayhout van Callaway is.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5838Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

Kenmerken en voordelen:

-Ruim 9 meter langer
De nieuwe, door kunstmatige intelligentie ontworpen, Jailbreak ST met Batwing-technologie bevordert snelheid en stabiliteit. De twee Jailbreak-batwings worden naar de perimeter geduwd, wat zorgt voor stijfheid terwijl het slagvlak kan buigen voor hoge balsnelheden.

-Optimale lancering met meer snelheid door de Tungsten Speed Cartridge
De baanbrekende nieuwe Tungsten Speed Cartrige-structuur (zware metalen wolfraam dat in het clubhoofd zit), is tot 28 gram met hoge dichtheid opgenomen waardoor het zwaartepunt laag zit en naar voren wordt geduwd. Het resultaat is een lagere spin met meer snelheid.

-Door kunstmatige intelligentie is het gezicht geoptimaliseerd voor snelheid, lancering en spin
Een geheel nieuwe AI-gezichtsoptimalisatie is toegepast voor snelheid, lancering en spin. Dit unieke slagvlakpatroon is op maat gemaakt voor elk model loft in de fairway opstelling.

-Snelheid en consistentie vanuit een hoge sterke face cup
Het C300 maraging staal is speciaal behandeld door een gepatenteerd proces voor hoge sterkte en flexibiliteit, terwijl de Flash Face Cup snelheid en spin consistentie over de gehele clubhoofd biedt.

-Compacte vorm met neutrale vlucht en lage spin
De Rogue ST Max LS is ontworpen met een compacte vorm die vooral geschikt is voor betere spelers. Een extra voorwaartse gewichtsschroef zorgt voor een laag, voorwaarts zwaartepunt. Het is Callaway’s laagst draaiende, meest fade-capabele Rogue ST Fairway Wood.

Maat

13.5 graden, Regular, 13.5 graden, Stiff, 15.0 graden, Dames, 15.0 graden, Lite, 15.0 graden, Regular, 15.0 graden, Stiff, 18.0 graden, Regular, 18.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs