Webshop menu

Red Eleven Tour Lined S Putter

 389,95

De Eleven Tour Lined S is een Mallet met lichte toe hang die het meest geschikt is voor golfers met slagen met lichte slagvlakrotatie en arc. Deze putter heeft een superhoog traagheidsmoment, een voorwaarts zwaartepunt, een clubhoofdontwerp uit meerdere materialen met onze nieuwe Stroke Lab-schacht, het legendarische White Hot-inzetstuk en een enkele uitlijnlijn die de voorkeur heeft voor de tour.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6433Categories: Golfclubs, Putters

KENMERKEN & VOORDELEN

De nieuwe Odyssey Eleven heeft de prestaties in een mallet volledig opnieuw uitgevonden. Het combineert onze legendarische White Hot-insert, nog steeds de #1-insert op Tour, met onze veelgeprezen Stroke Lab-schacht om de consistentie in je slag te verbeteren. Deze unieke clubhoofdvorm levert de uitstekende MOI-eigenschappen die je van een mallet putter mag verwachten. Deze vorm combineert echter op unieke wijze een meer voorwaartse CG-positionering die de strakke spreiding van een blad levert, voor putts die op lijn blijven. Al deze ontwerpkenmerken zijn beschikbaar in drie bewezen opties voor een beter doel: een Tour Lined-versie, Triple Track Alignment of een klassiek, ongevoerd model. Er is een Odyssey Eleven voor iedereen.

NIEUWE ELEVEN VORM
De Eleven-vorm bevordert de vergevingsgezindheid en uitlijningseigenschappen van ons belangrijkste winnende Ten-model. Het is ontworpen om je te helpen de bal op de juiste manier te framen met de juiste uitlijning bij het adresseren, samen met een hoog traagheidsmoment voor een betere nauwkeurigheid.

RODE STROKE LAB SHAFT
De nieuwste generatie van onze bewezen multi-materiaal Stroke Lab-shaft biedt nog betere prestaties. Je hebt waarschijnlijk ‘s werelds beste spelers het op tv zien gebruiken, vooral op zondagmiddagen! Door het stalen gedeelte in te korten heeft Odyssey het gewicht met zeven gram verminderd. Ze hebben het ook stijver en stabieler gemaakt voor nog meer consistentie in je slag… en je prestaties.

VOORWAARTSE CG & HOGE INERTIE
Met behulp van een ontwerp met meerdere materialen heeft Odyssey het zwaartepunt bijna ¼ inch naar voren verplaatst ten opzichte van andere toonaangevende mallets, terwijl ze de traagheid aanzienlijk hebben vergroot. Dit zorgt voor verbeterde prestaties, snelheidsregeling, spincontrole, snelheidsconsistentie bij off-center slagen en een veel strakkere spreiding van het neerwaartse bereik voor putts die op lijn blijven.

SUPER LICHTGEWICHT TPU INSERT
Dit inzetstuk helpt het geluid en het gevoel te verbeteren, terwijl er heel weinig gewicht wordt toegevoegd aan het midden van het putterhoofd.

GEKROOND ONTWERP
Het gekroonde ontwerp stelt Odyssey in staat om de vorm af te werken en biedt een leeg canvas voor verschillende uitlijnhulpmiddelen. Effen, gevoerde of Triple Track-versies zijn beschikbaar

WHITE HOT INSERT
De meest populaire putter-insert aller tijden is terug met de originele formulering, het gevoel, het geluid en de prestaties.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 65 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (474)
  • Wit (412)
  • Navy (329)
  • Blauw (301)
  • Grijs (129)

Prijs

Prijs