Webshop menu

Red 2Ball Ten Tour Lined Putter

De 2-Ball Ten Tour Lined is een double bend face-balanced mallet die het meest geschikt is voor golfers met slagen met minimale slagvlakrotatie en boog. Deze putter combineert onze in de Tour bewezen 2-Ball- en Ten-vormen en creëert een superhoog traagheidsmoment van het clubhoofdontwerp met onze rode Stroke Lab-shaft, White Hot-inzet en een uitlijningslijn door de iconische 2 ball cirkels.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6002Categories: Golfclubs, Putters

Toen Odyssey een paar jaar geleden de Odyssey Ten-vorm introduceerden, werd het meteen een populaire keuze op de Tour en bij golfers die met meer vertrouwen wilden putten. Dit beproefde clubhoofdontwerp legt de nadruk op uitlijning en een hoog traagheidsmoment, en ze hebben die twee belangrijke prestatiekenmerken drastisch verbeterd.

De veelgeprezen Odyssey Ten-reeks toont uitzonderlijke uitlijningssystemen, waaronder 2-Ball en Triple Track in een clubhoofdconstructie die slanker en meer vergevingsgezind is. Dit is zelfs de beste 2-Ball die Odyssey ooit hebben gemaakt, met een profiel waarmee je de bal als nooit tevoren kunt adresseren.

Samen met al deze uitzonderlijke clubhoofd vormopties is de rode Stroke Lab-shaft van meerdere materialen. Het is lichter, stijver en nog stabieler om een ​​beter tempo en meer consistentie in je slag te bevorderen. Ze hebben het ontwerp voltooid met onze legendarische en originele White Hot-inzet.

DE BESTE 2-BAL OOIT
Odyssey heeft de grote winnende Ten-vorm verbeterd die ongelooflijk populair is op de Tour en bij golfers. Het is slanker, meer vergevingsgezind en nu kun je kiezen uit indrukwekkende opties in onze 2-Ball of Triple Track om je uitlijning te verbeteren. Dit is het beste 2-Ball-model ooit, en deze functies zijn ontworpen om je te helpen de bal bij het adresseren te framen met de beoogde lijn.

RODE STROKE LAB SHAFT
Zoals te zien op tv – vooral op zondagmiddag bij grote Tour-evenementen! De nieuwste generatie stroke lab shaft levert nog betere prestaties! Door het stalen gedeelte in te korten is het gewicht met zeven gram verminderd. Ze hebben het ook stijver en stabieler gemaakt voor nog meer consistentie in je slag en je resultaten.

WHITE HOT INSERT
De meest populaire putter-insert aller tijden is terug met de originele formulering, het gevoel, het geluid en de prestaties.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs