Webshop menu

Qi10 Tour Rescue

 349,95

Vergevingsgezindheid zit in de familie. Introductie van de Qi10 Tour Rescue. Ervaar de snelheid van Taylormade met Qi10-vergevingsgezindheid en de kracht van het maken van precisieslagen.

Deze verfijnde, op de Tour geïnspireerde vorm leent zich voor verbeterde slagprestaties. Het compacte ontwerp van de Qi10 Tour Rescue biedt ijzerachtige prestaties, waardoor je een ongeëvenaarde werkbaarheid en controle krijgt met de extra vergevingsgezindheid van een Rescue®.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8907Categories: Golfclubs, Hybrides

-Op de Tour geïnspireerde vorm
Deze verfijnde, op de Tour geïnspireerde vorm leent zich voor verbeterde slagprestaties. Het compacte ontwerp biedt ijzerachtige prestaties, waardoor je een ongeëvenaarde werkbaarheid en controle krijgt met de extra vergevingsgezindheid van een Rescue®.

-Snel 300C stalen slagvlak
Een diep, gesmeed C300 slagvlak heeft een hogere teen die wordt gecompenseerd door interne hiel-teenverzwaring. Het geavanceerde slagvlakontwerp is het dunst in het midden en rond de randen, met een dikkere mantel rondom het midden. Het is gemaakt om de snelheid over het hele slagvlak te maximaliseren en de duurzaamheid te verbeteren.

-Maximale aanpasbaarheid
Pas de 3° loft sleeve aan om de gewenste afstand, balvlucht en slagvorm nauwkeurig af te stemmen. Het veranderen van de loft zal ook de hoek van het gezicht aanpassen, waarbij extra loft resulteert in een gesloten gezicht en een verlaagde loft die het gezicht opent.

Maat

17.0 graden, Regular, 17.0 graden, Stiff, 17.0 graden, Xstiff, 19.5 graden, Regular, 19.5 graden, Stiff, 19.5 graden, Xstiff, 22.0 graden, Regular, 22.0 graden, Stiff, 22.0 graden, Xstiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (481)
  • Wit (384)
  • Navy (382)
  • Blauw (305)
  • Grijs (119)

Prijs

Prijs