Webshop menu

Qi10 Tour Fairway

 479,95

Vergeving zit in de familie. Introductie van de Qi10 Tour fairway. Ervaar Taylormade-snelheid met Qi10-vergevingsgezindheid, vanaf de tee en vanaf het deck.

De Taylormade Qi10 Tour Fairway beschikt over een verplaatsbaar gewichtssysteem met een lager profiel, een schuifgewicht van 50 gram en een lofthuls van 4° voor veelzijdige vluchtopties.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8904Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

-Maximale verstelbaarheid
Een verplaatsbaar gewichtssysteem met een lager profiel beschikt over een schuifgewicht van 50 gram en een lofthuls van 4° voor een breed scala aan vluchtopties. Golfers kunnen het gewicht naar achteren verplaatsen voor een hogere afslag en stabiliteit, het gewicht centreren voor allround prestaties of het gewicht naar voren verplaatsen voor een balvlucht met weinig spin en maximale afstand.

-Nieuwe Infinity Carbon Crown
Een Infinity Crown zorgt voor een helder, ononderbroken zicht tijdens het adresseren en optimaliseert tegelijkertijd de prestaties. Ingenieurs vertrouwden op dit nieuwe ontwerp om de club opnieuw vorm te geven, waarbij meer gewicht lager in het clubhoofd werd verplaatst om een ​​hoge traagheid te behouden, met een vergroot slagvlakprofiel om vertrouwen te wekken en balsnelheid te genereren.

-Titanium Twist slagvlak
Dit baanbrekende materiaal stelt Taylormade-ingenieurs in staat de balsnelheid te maximaliseren via een ultrasterk en dun slagvlak. Dit materiaal wordt in kleine batches vervaardigd met behulp van een uniek proces en verbetert de slagvlaksterkte terwijl de uitzonderlijke ductiliteit behouden blijft. In eenvoudiger bewoordingen is het lichtgewicht, sterk en flexibel. In combinatie met Twist Face®-technologie stimuleert het rechtere slagen.

Maat

15.0 graden, Xstiff, 18.0 graden, Xstiff, 15.0 graden, Regular, 15.0 graden, Stiff, 18.0 graden, Regular, 18.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (481)
  • Wit (384)
  • Navy (382)
  • Blauw (305)
  • Grijs (119)

Prijs

Prijs