Webshop menu

Qi10 Rescue

 329,95

Vergevingsgezindheid zit in de familie. Introductie van de Qi10 Tour Rescue. Ervaar de snelheid van Taylormade met Qi10-vergevingsgezindheid en de kracht van het maken van precisieslagen.

De Taylormade Qi10 Rescue is een perfect uitgebalanceerde hybride die design en veelzijdigheid combineert om tegemoet te komen aan een breed scala aan golfers. Functies zoals de V Steel™-zool en Thru-Slot Speed ​​Pocket™ zijn gericht op het optimaliseren van prestaties en vergevingsgezindheid onder verschillende speelomstandigheden.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8908Categories: Golfclubs, Hybrides

-Veelzijdig en vergevend
Qi10 Rescue is een perfect uitgebalanceerde hybride die design en veelzijdigheid combineert om tegemoet te komen aan een breed scala aan golfers. Functies zoals de V Steel™-zool en Thru-Slot Speed ​​Pocket™ zijn gericht op het optimaliseren van prestaties en vergevingsgezindheid onder verschillende speelomstandigheden. De beschikbaarheid van meerdere loftopties verbetert het aanpassingsvermogen aan verschillende spelersvoorkeuren en tasconfiguraties verder.

-Grotere Carbon Crown
De grotere Carbon Crown, vergeleken met voorgaande generaties, creëert een strategisch voordeel voor optimale massaherverdeling en verbeterde vergevingsgezindheid. Het is ontworpen om discretionair gewicht te creëren dat lager in het clubhoofd is geplaatst voor een gemakkelijke lancering.

-Ontwerp met gesloten gewicht
Een diep 450SS slagvlak heeft een hogere teen, gecompenseerd door interne hiel-teenverzwaring. Het geavanceerde slagvlakontwerp is het dunst in het midden en rond de randen, met een dikkere mantel rondom het midden. Het is gemaakt om de snelheid over het hele slagvlak te maximaliseren en de duurzaamheid te verbeteren.

Maat

25.0 graden, Stiff, 29.0 graden, Stiff, 33.0 graden, Regular, 33.0 graden, Stiff, 29.0 graden, Lite, 29.0 graden, Regular, 33.0 graden, Lite, 19.0 graden, Lite, 19.0 graden, Regular, 19.0 graden, Stiff, 22.0 graden, Lite, 22.0 graden, Regular, 22.0 graden, Stiff, 25.0 graden, Lite, 25.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (37)
  • Blauw (21)
  • Zwart (17)
  • Wit (12)
  • Roze (10)

Prijs

Prijs