Webshop menu

Qi10 Max HL Driver

 649,95

Het doel van Taylormade met de Qi10-familie is om elke driver zo vergevingsgezind mogelijk te maken, met behulp van een geavanceerde constructie uit meerdere materialen om de traagheid te vergroten. De Qi10 Max HL is ontworpen om hogere clubhoofdsnelheden en een hogere afslag te leveren.

Breng je golfspel naar nieuwe hoogten met de nieuwe Qi10 Max HL (High and Light) driver. Deze op maat gemaakte configuratie is gecentreerd rond een ultralicht componentenpakket en is ontworpen om de clubhoofdsnelheid te maximaliseren, hoger te lanceren en een grotere draagafstand te leveren bij gematigde swingsnelheden.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8903Categories: Drivers, Golfclubs

-Hoog en licht
Breng je golfspel naar nieuwe hoogten met de Qi10 Max HL (High & Light) driver. Deze op maat gemaakte configuratie is gecentreerd rond een ultralicht componentenpakket en is ontworpen om de clubhoofdsnelheid te maximaliseren, hoger te lanceren en een grotere draagafstand te leveren bij gematigde swingsnelheden.

-Gemaakt voor vergeving en stabiliteit
De Qi10 Max HL heeft een ondiepere clubhoofdvorm die zich van voren naar achteren uitstrekt en de traagheid aanzienlijk vergroot doordat de massa verder weg van het midden van het clubhoofd kan worden geplaatst. 

-Nieuwe Infinity Carbon Crown
Een Infinity Carbon Crown bedekt 97% van het totale kroonoppervlak, waardoor een strategisch voordeel ontstaat voor massaherverdeling en verbeterde vergevingsgezindheid. Bij het adresseren levert het een gestroomlijnd en zuiver beeld op, gecombineerd met subtiele uitlijningsaanwijzingen, waardoor de weg wordt geëffend voor vertrouwen en succes.

Maat

10.5 graden, Dames, 10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (10)
  • Navy (2)
  • Grijs (1)

Prijs

Prijs