Webshop menu

Qi10 Max Driver

 649,95

Het doel van Taylormade met de Qi10-familie is om elke driver zo vergevingsgezind mogelijk te maken, met behulp van een geavanceerde constructie uit meerdere materialen om de traagheid te vergroten.

Hoe hoger de traagheid, hoe vergevingsgezinder de driver. Maak kennis met de Qi10 Max-driver en ervaar de Taylormade-snelheid met de vergevingsgezindheid van 10K-traagheid.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8902Categories: Drivers, Golfclubs

-Het traagheidsmoment begrijpen
MOI (Traagheidsmoment) is de maatstaf voor de weerstand van een object tegen veranderingen in zijn rotatie. Omdat we golfers zijn en geen natuurkundigen, draait het allemaal om stabiliteit en vergevingsgezindheid bij impact. Als we zeggen dat de Qi10 Max een traagheidsmoment van 10.000 heeft, gooien we niet alleen maar met cijfers rond: we definiëren een nieuwe grens van vergevingsgezindheid.

-Gemaakt voor vergevingsgezindheid en stabiliteit
De Qi10 Max heeft een ondiepere clubhoofdvorm die zich van voren naar achteren uitstrekt en de traagheid aanzienlijk vergroot doordat de massa verder weg van het midden van het clubhoofd kan worden geplaatst.

–Nieuwe Infinity Carbon Crown
Een Infinity Carbon Crown bedekt 97% van het totale kroonoppervlak, waardoor een strategisch voordeel ontstaat voor massaherverdeling en verbeterde vergevingsgezindheid. Bij het adresseren levert het een gestroomlijnd en zuiver beeld op, gecombineerd met subtiele uitlijningsaanwijzingen, waardoor de weg wordt geëffend voor vertrouwen en succes.

-Verbeterde energieoverdracht
De derde generatie 60X Carbon Twist Face® heeft een aanzienlijk lichter slagvlak dan traditionele titaniumconstructies. Deze technische prestatie vermindert het voorwaartse gewicht en maximaliseert de energieoverdracht bij impact, voor betere balsnelheden en behoud van prestaties bij niet-gecentreerde slagen. Een geëvolueerde ondersteunende structuur die het slagvlak verbindt en de balsnelheid beschermt bij niet-gecentreerde slagen.

Maat

12.0 graden, Stiff, 9.0 graden, Dames, 9.0 graden, Reguar, 10.5 graden, Dames, 10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Lite, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (497)
  • Wit (419)
  • Navy (383)
  • Blauw (286)
  • Grijs (121)

Prijs

Prijs