Webshop menu

Qi10 LS Driver

Het doel van Taylormade met de Qi10-familie is om elke driver zo vergevingsgezind mogelijk te maken, met behulp van een geavanceerde constructie uit meerdere materialen om de traagheid te vergroten.

De Qi10 LS driver beschikt over een extra niveau van verstelbaarheid en lage spinprestaties voor spelers met hoge swingsnelheid die op zoek zijn naar spinreductie.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8900Categories: Drivers, Golfclubs

Een lager zwaartepunt en een grotere weerstand tegen spin zorgen voor een driver voor spelers met hoge swingsnelheden die topprestaties willen bij weinig spin. Een strategisch ontwerp verlaagt de spinsnelheid en biedt meer controle zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit.

-Tourprestaties voor de betere speler
Qi10 LS levert een lagere spin en een lagere lancering die is ontworpen om de prestaties voor spelers met een snelle swingsnelheid te optimaliseren. Met een diep gezicht en een compactere algemene vorm van het hoofd is dit de favoriete driver van Team Taylormade Tour-atleten, waaronder Tiger Woods en Tommy Fleetwood.

-Nieuwe Infinity Carbon Crown
Een Infinity Carbon Crown bedekt 97% van het totale kroonoppervlak, waardoor een strategisch voordeel ontstaat voor massaherverdeling en verbeterde vergevingsgezindheid. Bij het adresseren levert het een gestroomlijnd en zuiver beeld op, gecombineerd met subtiele uitlijningsaanwijzingen, waardoor de weg wordt geëffend voor vertrouwen en succes.

-Opnieuw ontworpen ontwerp met schuifgewicht
Een nieuw, efficiënter verplaatsbaar gewicht bestaat uit een stalen schuifgewicht van 18 gram, ondergebracht in een innovatief rupsbandsysteem. De opnieuw ontworpen structuur zorgt ervoor dat het verstelbare gewicht verder naar voren en lager kan worden verplaatst in vergelijking met Stealth 2 Plus, wat resulteert in een meer vergevingsgezinde ervaring bij lage spin. De zoolvorm is ontworpen voor betere aerodynamica en minder turbulentie.

-Verbeterde energieoverdracht
De derde generatie 60X Carbon Twist Face® heeft een aanzienlijk lichter slagvlak dan traditionele titaniumconstructies. Deze technische prestatie vermindert het voorwaartse gewicht en maximaliseert de energieoverdracht bij impact, voor betere balsnelheden en behoud van prestaties bij niet-gecentreerde slagen. Een geëvolueerde ondersteunende structuur die het slagvlak verbindt en de balsnelheid beschermt bij niet-gecentreerde slagen.

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 10.5 graden, Xstiff, 8.0 graden, Regular, 8.0 graden, Stiff, 8.0 graden, Xstiff, 9.0 graden, Lite, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff, 9.0 graden, Xstiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (342)
  • Zwart (287)
  • Blauw (253)
  • Wit (199)
  • Roze (76)

Prijs

Prijs