Webshop menu

Qi10 Driver

 649,95

Het doel van Taylormade met de Qi10-familie is om elke driver zo vergevingsgezind mogelijk te maken, met behulp van een geavanceerde constructie uit meerdere materialen om de traagheid te vergroten.

De Taylormade Qi10-driver, verpakt in een strak en zelfverzekerd pakket, is strategisch ontworpen om spelers te helpen de afstand te optimaliseren en de vergevingsgezindheid te vergroten. Deze driver beschikt over een lagere zwaartepuntprojectie en een hoger traagheidsmoment dan zijn voorganger, en levert daarnaast gebalanceerde prestaties zonder enige compromissen.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8901Categories: Drivers, Golfclubs

De Qi10 is ontworpen voor een uitgebalanceerde mix van afstand en vergevingsgezindheid.

-Complete prestaties
De Qi10-driver, verpakt in een schoon en zelfverzekerd pakket, is strategisch ontworpen om spelers te helpen de afstand te optimaliseren en de vergevingsgezindheid te vergroten. Het beschikt over een lagere zwaartepuntprojectie en een hoger traagheidsmoment dan zijn voorganger, en levert gebalanceerde prestaties zonder enige compromissen.

-Nieuwe Infinity Carbon Crown
Een Infinity Carbon Crown bedekt 97% van het totale kroonoppervlak, waardoor een strategisch voordeel ontstaat voor massaherverdeling en verbeterde vergevingsgezindheid. Bij het adresseren levert het een gestroomlijnd en zuiver beeld op, gecombineerd met subtiele uitlijningsaanwijzingen, waardoor de weg wordt geëffend voor vertrouwen en succes.

-Verbeterde energieoverdracht
De derde generatie 60X Carbon Twist Face® heeft een aanzienlijk lichter slagvlak dan traditionele titaniumconstructies. Deze technische prestatie vermindert het voorwaartse gewicht en maximaliseert de energieoverdracht bij impact, voor betere balsnelheden en behoud van prestaties bij niet-gecentreerde slagen. Een geëvolueerde ondersteunende structuur verbindt het slagvlak en beschermt de balsnelheid bij niet-centraal geraakte slagen.

-Bewezen Taylormade technologieën
Met de basis van Taylormade driver-prestaties, stelt Qi10 je in staat om de loft en face-hoek nauwkeurig af te stemmen met de 4° loft sleeve. Bovendien is de Thru-Slot Speed ​​Pocket™ een hoeksteen van de Taylormade-technologie en blijft hij de balsnelheid behouden voor optimale prestaties bij slagen met een laag slagvlak.

Maat

12.0 graden, Stiff, 10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 10.5 graden, Xstiff, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Lite, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff, 9.0 graden, Xstiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (480)
  • Wit (383)
  • Navy (381)
  • Blauw (303)
  • Grijs (118)

Prijs

Prijs