Webshop menu

Qi Ijzerset 5-PS Graphite Regular Standaard

 1.399,95

Rechte afstand is de beste afstand: Het is geen verrassing dat golfers de neiging hebben om naar rechts te missen. Daarom zijn de Taylormade Qi-ijzers ontworpen om frustrerende fades te elimineren en je slagen vol vertrouwen naar het doel te leiden. In tegenstelling tot andere spelverbeteringsijzers die de voorkeur geven aan een juiste misser, zijn deze ijzers van Taylormade zorgvuldig ontworpen voor precisie en controle, omdat rechte afstanden de beste afstanden zijn.

Deze Taylormade Qi ijzerset bestaat uit de ijzers 5, 6, 7, 8, 9, pitchingwedge en sandwedge met de Fujikura Ventus Blue TR 67 gram shafts.

Op voorraad

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 9044Categories: Golfclubs, Ijzers

-Geïntegreerd ontwerpsysteem
Met deze reeks technologieën kan elke individuele ijzeren kop geoptimaliseerd worden. Gedreven door organische slagvlakgeometrieën, Cap Back Design en de Speed ​​Pocket, stemt deze alomvattende aanpak de prestaties van elk clubhoofd af om ideale gapping, voorbeeldige balsnelheden en consistent rechtere slagen gedurende de hele set te bevorderen.

-Ontworpen met Cap-Back design
Deze innovatieve constructie combineert de voordelen van een hol lichaam-ijzer met die van een traditionele holle achterkant. Naast het optimaliseren van de massa-eigenschappen, werkt het samen met de HYBRAR Echo-dempers om ongewenste trillingen te verminderen en een bevredigend geluid en gevoel te leveren.

-FLTD CG
FLTD CG positioneert het zwaartepunt (CG) strategisch op het laagst in de lange ijzers en verschuift geleidelijk hoger gedurende de set. Het ontwerp zorgt voor een betere afslag en speelbaarheid bij lange ijzers, met meer controle bij de scorende clubs.

-Voorzien van Fujikura Ventus Blue TR Shafts, R Flex, 67 gram
-Voorzien van Lamkin Crossline 360 grips in standaard formaat

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (1)

Prijs

Prijs