Webshop menu

Putting Practice set 4.0

 89,95

Deze Putting Practice Set 4.0 van Pure2Improve bestaat uit een drill putting mat van 400×66 cm groot, een mini spiegeltje en een oefenbeker. De birdie drill putmat helpt bij het geleiden en grooven van een perfecte slag van 300, 250, 200, 150, 100 en 50 cm afstanden op een glad rollend oppervlak.

De Putting Practice Set 4.0 bevat ook een minispiegel van 3 x 3 inch en een verzwaarde oefenbeker met een verstelbare opening. Lijn de spiegel en de putter uit, en je hoofd en schouders, om een ​​zelfverzekerde, betrouwbare puttslag te maken.

Uitverkocht

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6940Categories: Golfaccessoires, Training

– Afmeting mat: 400 cm lang x 66cm breed
– Meerdere targets en lijnen om het putten optimaal te kunnen oefenen
– Deze mat geeft een putting green goed weer
– Zowel binnen als buiten te gebruiken
– Mat is eenvoudig uit te rollen voor direct gebruik
– Afmeting putspiegel: 8×8 cm. De Pure2improve putspiegels bieden de ideale feedback en visuele hulpmiddelen om je uitlijning van de schouders en het lichaam en zelfs je oog/hoofdbeweging tijdens de slag te verbeteren. Gebruik het raster voor een perfecte slag.
– Oefenbeker past in normale maat cups. Helpt spelers de nauwkeurigheid van hun snelheden op putts van alle lengtes te verbeteren. Een kleine opening zorgt ervoor dat echte holes groter lijken als de speler eenmaal op de baan is.

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs