Webshop menu

Putting Mirror 27.5×25.5

 29,95

Pure2Improve Putting Mirror 27.5 x 25.5 cm. De Pure2improve putspiegels bieden de ideale feedback en visuele hulpmiddelen om je uitlijning van de schouders en het lichaam en zelfs je oog/hoofdbeweging tijdens de slag te verbeteren. Gebruik het raster voor een perfecte slag, gebruik T-stukken in de sleuven (niet inbegrepen) om oefeningen te maken voor het verbeteren van de slag. Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden Ideaal in combinatie met andere Pure2Improve golftrainingstools.

Op voorraad

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8633Categories: Golfaccessoires, Training

Pure2Improve Putting Mirror. De Pure2improve putspiegels bieden de ideale feedback en visuele hulpmiddelen om je uitlijning van de schouders en het lichaam en zelfs je oog/hoofdbeweging tijdens de slag te verbeteren. Gebruik het raster voor een perfecte slag, gebruik T-stukken in de sleuven (niet inbegrepen) om oefeningen te maken voor het verbeteren van de slag. Naast het verbeteren van je put-houding, helpt de golf spiegel bij het oplijnen. De spiegel is voorzien van verschillende lijnen die je helpen bij het oplijnen. Bovendien kun je met behulp van de lijnen makkelijk aflezen of je de putter recht houdt tijdens het slaan. Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden Ideaal in combinatie met andere Pure2Improve golftrainingstools.

De putting mirror bestaat voor 30% uit glas en voor 10% uit metaal. De rest is afgewerkt met kunststof. De golf spiegel heeft een lengte van 27,5 centimeter en een breedte van 25,5 centimeter. De spiegel is voorzien van verschillende gaten. Hierdoor is het mogelijk om, met behulp van tees, de de spiegel vast te maken aan de grond.

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 119 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Geel (1)

Prijs

Prijs