Webshop menu

Pro X3 Laser Rangefinder

 649,95

De Bushnell Pro X3 is de meest veelzijdige, best presterende laser afstandsmeter ter wereld. De Pro X3 geeft je consistente afstandsmetingen binnen één meter tot vlaggen op 600+ meter en wordt geleverd met een met rubber gepantserde metalen behuizing en is IPX7 volledig waterdicht. Temperatuur en hoogte zijn toegevoegd aan Bushnell’s gepatenteerde Slope-technologie om golfers de meest nauwkeurige gecompenseerde afstanden ooit te geven. Ook is de Pro X3 voorzien van een dubbele display waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen de helderrode of heldere zwarte weergave-instellingen op basis van lichtomstandigheden en gebruikersvoorkeur.

Op voorraad

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8271Categories: Afstandsmeters

Bushnell zelf noemt de Pro X3 hun beste afstandsmeter ooit, hij biedt topprestaties als het gaat om gebruiksvriendelijkheid, nauwkeurigheid en consistentie. De afstandsmeter ligt comfortabel in de hand en is een genot om te hanteren. De slope-functie berekent het hoogteverschil met het doel, waardoor je de exacte afstand krijgt. Deze functie is eenvoudig uit te schakelen, zodat de afstandsmeter is goedgekeurd voor gebruik in wedstrijden. De afstandsmeter kan het doel tot zeven keer vergroten. Schokfunctie die trilt en de afstandsmeter vergrendelt wanneer je de pin hebt gevonden, zodat je zeker weet dat je de juiste afstand hebt. De slope-functie houdt ook rekening met atmosferische druk en temperatuur. De afstandsmeter meet tot 1.300 meter met een foutmarge van slechts enkele meters. De Bushnell Pro X3 is IPX7-geclassificeerd en 100% waterdicht.

Kenmerken en eigenschappen:
-Temperatuur en hoogte zijn toegevoegd aan Bushnell’s gepatenteerde Slope-technologie om golfers de meest nauwkeurige gecompenseerde afstanden ooit te geven.
-Verbeterde pinseeker met visuele jolt: naast het gevoel dat je de vlag vasthoudt, knippert er nu een rode ring terwijl de JOLT trilt om je nog meer feedback en vertrouwen te geven dat je de vlag hebt vergrendeld.
-Verbeterd regenbestendig ontwerp door IPX7
-Voorzien van een dubbele display waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen de helderrode of heldere zwarte weergave-instellingen op basis van lichtomstandigheden en gebruikersvoorkeur.
-Met de Bushnell Golf App heb je toegang tot waardevolle informatie, zoals lay-outs van holes met afstanden, 3D-flyovers met afstanden en draadloze updates van golfbanen
-7x vergroting
-Prestaties tot 1.300 meter bereik
-Ergonomisch ontwerp dat perfect past in de palm van je hand
-Geïntegreerde magnetische bite-houder voor het bevestigen op de golftrolley
-Nauwkeurig tot op één meter afstand
-Met de Pro X3 kun je je thuishoogte instellen om de helling weer te geven met door Elements gecompenseerde afstanden op de hoogte waar je het meeste golft
-Met de Locking Slope-Switch-technologie kan je de Pro X3 gemakkelijk in en uit de Slope-modus schakelen. Pro X3 is toegestaan tijdens toernooien wanneer de Slope is uitgeschakeld.
-Fast Focus-System
-Twee jaar garantie na aankoopdatum

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Wit (26)
  • Geel (11)
  • Rood (4)
  • Roze (4)
  • Groen (3)

Prijs

Prijs