Webshop menu

Pro V1x Golfballen Wit, Dozijn

 64,95

Hoge vlucht, nauwkeurige spin & controle, totale prestaties: de nieuwste Titleist Pro V1x zijn de optimale premium prestatiekeuze golfballen voor spelers die op zoek zijn naar maximale afstand, die een hogere vlucht en meer remkracht nodig hebben.

Uitverkocht

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5382Categories: Golfballen

-Hoge vlucht (High Flight Trajectory)
-Maximale korte spel spin
-Stevig gevoel

-De binnenkant
Verbeterde prestaties beginnen aan de binnenkant met een nieuwe high gradient dual core, met een grotere binnenkern die fungeert als een centrale motor voor hoge snelheid en minder lange spelspin.

-Versterkte snelheid. Lage, lange spelspin
De zeer flexibele behuizingslaag voegt snelheid toe en zorgt voor een lage spin bij volledige slagen

-Ongeëvenaarde Drop-and-Stop™-controle
De zachte buitenlaag van gegoten urethaan maakt de totale prestaties van de Pro V1x compleet en levert een uitstekende greenside-spin om golfers te helpen lagere scores te maken

-Hoge, consistente vlucht
Een bolvormig 348 tetraëdrisch kuiltjesontwerp ( tetrahedral dimple design) zorgt voor een hoge en consistente vlucht
Niet alle spelers slaan hun golfbal op dezelfde manier, maar een optimale balvlucht leidt tot meer afstand bij alle slagen. Pro V1x vliegt hoger dan Pro V1, wat kan helpen als je van nature een lage balvlucht hebt en totale afstand kunt winnen door een paar meter toe te voegen aan hun piekhoogte. De aerodynamica die de hogere balvlucht van Pro V1x inspireert, zorgt ook voor een steilere daalhoek, mocht je meer remkracht nodig hebben op de green.

-Voor meer spin
Pro V1x heeft iets meer spin dan Pro V1. Als je launch omstandigheden de neiging hebben om weinig spin te hebben, kan meer spin je afstand optimaliseren door die slagen een beetje verder te laten landen, met meer remkracht. Rond de green levert Pro V1x spin op alle slagen die je nodig hebt om je laagste scores te maken. Dit komt door de unieke constructie met een zachte gegoten urethaan buitenlaag die samenwerkt met de coating.

-Firmer Feel
Gevoel is een voorkeur die elke speler op zijn eigen unieke manier ervaart. Voor sommigen is het de kick op een putt, de nip van een flop of het geluid en de botsing vanaf de tee. Bij elk slag is de algehele constructie van de Pro V1x steviger dan die van Pro V1 en wekt het vertrouwen om je laagste scores te maken.

Gewicht0,00 kg
Kleur

Wit

Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 146 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (58)
  • Navy (18)
  • Blauw (16)
  • Antraciet (14)
  • Rood (12)

Prijs

Prijs