Webshop menu

Pro V1 Golfballen Wit, Dozijn

 64,95

De grootste combinatie van snelheid spin en gevoel: Titleist Pro V1 is de keuze voor optimale premiumprestaties voor de meeste spelers én het meest gespeelde balmodel in golf. Pro V1 heeft een zachter gevoel, minder spin en een vlakkere balvlucht dan Pro V1x, waardoor deze golfbal het voorkeursmodel is voor spelers die houden van uitzonderlijk lange afstanden, de mogelijkheid voor het slaan van bepaalde balvluchten en scoren met precisie en aanraking.

Op voorraad

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7460Categories: Golfballen

-Voor een vlakkere vlucht
Voor spelers met meer dan optimale afslagomstandigheden kan de mid-flight aerodynamica van Pro V1 helpen de bal naar beneden te brengen, wat de totale afstand vanaf de tee en meer consistentie bij approach slagen kan vergroten, wat vaker kan leiden tot kortere puts .

-Voor uitzonderlijke spin
Door je spin te optimaliseren, kun je slagen maken die langer en rechter gaan. Als je middellange tot korte ijzers de neiging hebben om meer spin te vertonen dan optimaal, overweeg dan Pro V1. De constructie van Pro V1 is ontworpen om minder te draaien dan Pro V1x. De gegoten thermohardende urethaan buitenlaag geeft je de premium spin die je nodig hebt vanaf je ijzers tot aan finesse shots met je wedges.

-Voor Legendary Feel
Feel is een voorkeur die elke speler op zijn eigen unieke manier ervaart. Voor sommigen is het het geluid vanaf de putter, of de grijpkracht bij impact met een wedge slag, en voor anderen het contactgevoel vanaf de tee. Bij elk shot is de algehele constructie van de Pro V1 zachter dan die van de Pro V1x en wekt het vertrouwen om je laagste scores te maken.

-Middenvluchttraject (Mid Flight Trajectory)
-Maximale korte spelspin
-Zacht gevoel

Gewicht0,00 kg
Kleur

Wit

Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs