Webshop menu

Phantom X 7.5

Identiek aan de nieuwe Phantom X 7 in zijn ontwerp en constructie – maar met een kleine schuine of “jet” -hals om een ​​lichte toe flow te bevorderen – werd dit geheel nieuwe ontwerp van de wingback-mallet voor het eerst onthuld als de 2021 H21 Limited Proto. Met zijn solide roestvrijstalen slagvlak en putterkop geïntegreerd met een nauwkeurig gefreesde aluminium zool/flenscomponent, voegt de Phantom X 7.5 een sleutelmodel toe aan de lijn met verbeterde uitlijningskenmerken, stabiliteit met flow en hoger traagheidsmoment – met een elegante, verblindingsbestendige mistige afwerking, verfijnde graphics en een vernieuwde Pistolero Plus-grip.

Deze door de Tour aangevraagde vorm bevordert een zelfverzekerde uitlijning met langwerpige witte zichtlijnen in de flens en een gefreesde bovenlijn die de golfbal omkadert bij het adresseren voor traditionele malletprestaties met modern vakmanschap en design. Ultieme balans wordt bereikt met de gewichtsverdeling van het model, omdat de vleugelvorm ervoor zorgt dat er meer gewicht naar de achterkant en de omtrek kan worden gepositioneerd. Aanpasbare roestvrijstalen zoolgewichten en een bijgewerkt, centraal balancerend aluminium zoolplaatontwerp dragen bij aan de stabiliteitsbevorderende voordelen van Scotty’s Phantom X 7.5.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6601Categories: Golfclubs, Putters

NIEUWE GESTRUCTUREERDE GRIP
Scotty heeft het Pistolero Plus-gripaanbod voor 2022 geüpdatet met een nieuwe, antislip, decoratieve textuur die, net als zijn voorgangers, minder taps toeloopt in de lage hand voor de ideale combinatie van maat, gevoel en feedback.

UITLIJNING VOOR DUBBEL DOEL
Een enkele gefreesde zichtlijn zwart geverfd op de bovenlijn gecombineerd met de lange, witte zichtlijnen in de flens omlijsten de golfbal en zorgen voor een zelfverzekerde railachtige uitlijning.

KLEINE SLANT/JET HALS
De kleine schuine “jet” nek ligt iets naar achteren en maakt gebruik van een naadloze shaft-over setup voor een ononderbroken zicht op de bal vanaf het adresseren met bijna één shaft offset in een configuratie die een beetje toe flow aanmoedigt.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (1)

Prijs

Prijs