Webshop menu

Phantom X 5

 479,95

Geboren op Tour en gemaakt voor spelers die de voorkeur geven aan een mallet met de topline-esthetiek van een traditionele putter, biedt de bijgewerkte Scotty Cameron 2022 Phantom X 5 de prestatie- en uitlijningsvoordelen van een mallet met het gevoel van een blade putter. Voortdurend verfijnd met deskundige feedback en nieuwe ultra-premium styling, waaronder een vernieuwde Pistolero Plus-grip die een decoratieve en antisliptextuur toevoegt aan het ontwerp voor 2022, heeft Scotty het concept van artisticiteit door middel van frezen tot het uiterste gedreven met een speciaal ontworpen zoolplaat dat zorgt voor een perfecte balans in het midden van de “X”.

Dit in de Tour bewezen, bijna-uitgebalanceerde model keert terug met een solide, nauwkeurig gefreesd 303 roestvrijstalen slagvlak dat is doorgevoerd naar het lichaam en de vleugels, geïntegreerd met een aluminium zoolplaat en roestvrijstalen zoolgewichten. De enkele middenbocht van de traploze stalen shaft is direct langs de doellijn gericht en biedt één shaft offset voor Scotty’s modernste Phantom X 5 tot nu toe.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6600Categories: Golfclubs, Putters

NIEUWE GESTRUCTUREERDE GRIP
Scotty heeft het Pistolero Plus-gripaanbod voor 2022 geüpdatet met een nieuwe, antislip, decoratieve textuur die, net als zijn voorgangers, minder taps toeloopt in de lage hand voor de ideale combinatie van maat, gevoel en feedback.

VOLLEDIGE UITLIJNING
Een enkele gefreesde zichtlijn op de bovenlijn is de perfecte focus, omdat deze loodrechte lijn in combinatie met de gebogen achtervleugels en de centre-balancering van de nieuwe zoolplaat voor een zelfverzekerde uitlijning zorgen.

MID-BEND SHAFTT TECHNOLOGIE
De traploze stalen shaft is ontworpen om de slagvlakrotatie – of boog – in de putslag te minimaliseren door een enkele “midden” bocht op te nemen die direct langs de doellijn is gericht.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (33)
  • Wit (22)
  • Beige (15)
  • Zwart (15)
  • Blauw (14)

Prijs

Prijs