Webshop menu

Phantom X 11

 479,95

Verfrist met het nieuwe 2022 Phantom X-zoolontwerp en -graphics, behoudt de verfijnde Phantom X 11 wingback-mallet zijn hoge MOI-status met een solide, nauwkeurig gefreesd 303 roestvrijstalen slagvlak, bovenlijn, body en vleugels geïntegreerd met een 6061 aluminium flens/zoolcomponent en roestvrijstalen zoolgewichten voor creatieve perimeterweging die ook eenvoudige uitlijning en stabiele prestaties bieden. De Phantom X 11 deelt ontwerpovereenkomsten met de Phantom X 12 en Phantom X 5 en staat alleen onder prestatiegerichte mallets voor spelers die op zoek zijn naar een hoger traagheidsmoment en vergevingsgezindheid in een schoon, compact platform.

Met zijn gestroomlijnde profiel en naar achteren gebogen vleugels, heeft de uitgebalanceerde Phantom X 11 een strakke bovenlijn en een beslagen “opgeklapte” achterflens met uitlijn-ondersteunende gebeeldhouwde molenmarkeringen geaccentueerd met een enkele zichtlijn in lichtgrijs. Met een mid-bend shaft om de rotatie van het slagvlak tijdens de slag te minimaliseren en de vernieuwde Pistolero Plus-grip die een decoratieve en antisliptextuur toevoegt aan het ontwerp voor 2022, is de Phantom X 11 ontworpen voor een optimale gewichtsverdeling, balans en gevoel.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6602Categories: Golfclubs, Putters

NIEUWE GESTRUCTUREERDE GRIP
Scotty heeft het Pistolero Plus-gripaanbod voor 2022 geüpdatet met een nieuwe, antislip, decoratieve textuur die, net als zijn voorgangers, minder taps toeloopt in de lage hand voor de ideale combinatie van maat, gevoel en feedback.

PURE UITLIJNING
Met een strakke bovenlijn van verneveld roestvrij staal, biedt de Phantom X 11 eenvoudige uitlijning met een enkele zichtlijn die in de geanodiseerde aluminium flens is gefreesd in combinatie met gebeeldhouwde freesmarkeringen die aangename visuele richtlijnen bieden vanaf het adres.

MID-BEND SCHACHT TECHNOLOGIE
De traploze stalen shaft is ontworpen om de slagvlakrotatie – of boog – in de putslag te minimaliseren door een enkele “midden” bocht op te nemen die direct langs de doellijn is gericht.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Wit (26)
  • Geel (11)
  • Rood (4)
  • Roze (4)
  • Groen (3)

Prijs

Prijs