Webshop menu

Phantom X 11.5

 479,95

De geheel nieuwe Scotty Cameron Phantom X-lijn is geboren uit validatie en succes op de wereldwijde Tours en levert een reeks van de meest gewilde clubhoofdvormen en nek-/shaft configuraties die maximale prestaties leveren aan fanatieke golfers.

Identiek aan de Phantom X 11 behalve de shaft configuratie, voegt de Phantom X 11.5 zich bij de lijn als een andere compacte mallet putter die spelers net een beetje toe-flow met vergevingsgezindheid biedt. Deze mallet met een hoog traagheidsmoment is ontworpen met een low-bend shaft om de speler te helpen een natuurlijk gebogen slag te maken en hij heeft een solide, nauwkeurig gefreesd 303 roestvrijstalen slagvlak. De Phantom X 11.5 heeft belijning aan de bovenkant, de body en vleugels zijn geïntegreerd met een aluminium zoolcomponent en aanpasbare roestvrijstalen zoolgewichten voor meer stabiliteit aan de buitenrand. Met bijgewerkte graphics en het nieuwe, in het midden uitgebalanceerde zoolontwerp, beschikt dit vernieuwde model ook over de Pistolero Plus-grip van de lijn.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7761Categories: Golfclubs, Putters

-Nieuwe gestructureerde grip
Scotty heeft het Pistolero Plus-gripaanbod geüpdatet met een nieuwe, antislip, decoratieve textuur die, net als zijn voorgangers, minder taps toeloopt in de lage hand voor de ideale combinatie van maat, gevoel en feedback.

-Pure uitlijning
Met een strakke bovenlijn van verneveld roestvrij staal, biedt de Phantom X 11.5 eenvoudige uitlijning met een enkele zichtlijn die in de geanodiseerde aluminium flens is gefreesd in combinatie met gebeeldhouwde freesmarkeringen die aangename visuele richtlijnen bieden vanaf het adresseren.

-Mid-bend shaft technologie
De traploze stalen shaft is ontworpen om de slagvlakrotatie – of boog – in de putslag te minimaliseren door een enkele “midden” bocht op te nemen die direct langs de doellijn is gericht.

Beschikbare lengtes: 33, 34 en 35 inch
Loft: 3.5°
Lie: 70°
Neck: Low Single Bend
Toe Flow: bijna minimaal

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Wit (29)
  • Geel (13)
  • Multicolor (4)
  • Roze (4)
  • Groen (3)

Prijs

Prijs