Webshop menu

Phantom 2, Blauw

 169,95

Geniet van de eenvoudige informatieve GPS-afstandsinformatie op de golfbaan met de Phantom 2 van Bushnell. Hij beschikt over een groot display met gemakkelijk af te lezen afstanden voor, midden en achterkant green, een geïntegreerde BITE magnetische bevestiging en GreenView met verplaatsbare pin plaatsing. Het scherm heeft een touch-screen en de levensduur van de batterij is 15 uur in de GPS-modus.

Uitverkocht

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8277Categories: Afstandsmeters

De Phantom 2 van Bushnell zit boordevol functies om je de afstandsinformatie te geven die je nodig hebt om je spel naar een hoger niveau te tillen. Met een groter scherm dan zijn voorganger is de Phantom 2 scherper en gebruiksvriendelijker. De GPS heeft meer dan 40.000 vooringestelde banen over de hele wereld, dus je kunt hem meteen gebruiken. De Phantom 2 toont de afstand tot de voorkant, het midden en de achterkant van de green. Het scherm heeft een aanraakfunctie waarmee je zelf de pinpositie kunt verplaatsen om een ​​preciezere afstand te krijgen. Een andere nieuwe functie is dat je ook de afstand tot de hindernissen op elke hole krijgt. Het apparaat kan aan je riem, golftas of trolley worden bevestigd. De levensduur van de batterij is 15 uur in de GPS-modus. De Phantom 2 heeft ook een ingebouwde BITE-magneet, zodat je de afstandsmeter aan de trolley of tas kunt bevestigen en altijd binnen handbereik hebt.

Kenmerken en eigenschappen:
-Voorzien van BITE-magneet
-Groot display: de Phantom 2 heeft een groter display dan de vorige generatie waardoor het nog makkelijker af te lezen is. Het display is zodanig ontworpen om een goede zichtbaarheid te waarborgen, zelfs in fel zonlicht.
-Greenview met beweegbare pinplaatsing, blader door de verschillende pinlocaties en selecteer om een ​​preciezere afstand tot de vlag te krijgen.
-Automatische baanherkenning – Eenmaal in de Play Golf-modus vindt de Phantom 2 automatisch de banen die zich het dichtst bij jouw locatie bevinden
-Auto Hole Advance: de Phantom 2 gaat automatisch van hole naar hole zonder te hoeven drukken
-Clip en karabijnhaak inbegrepen om de Phantom 2 gemakkelijk aan je tas of riem bevestigen
-Shot Distance berekening- Wil je weten hoe ver je de bal hebt geslagen? De Shot Distance Calculator doet het voor je
-Score bijhouden – Houd je score en statistieken bij en upload de scores naar de Bushnell app voor beoordeling en analyse na de ronde
-De Phantom 2 heeft een lange, verlengde batterijduur van 18+ uur. Speel meer dan 4 rondes met één keer opladen
-Voorzien van USB-C oplaadkabel
-1 jaar garantie

Gewicht0,00 kg
Kleur

Blauw

Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Wit (23)
  • Geel (11)
  • Rood (4)
  • Roze (4)
  • Groen (3)

Prijs

Prijs