Webshop menu

Paradym X Fairway

 399,95

De nieuwste Callaway Paradym Fairway familie bevat 3 verstelbare modellen die zijn ontworpen om golfers van alle niveaus te kunnen voorzien. Het carbon zoolpaneel is een nieuw constructiemodel van Callaway waarbij het gewicht van het clubhoofd is verplaatst om het MOI te vergroten voor meer stabiliteit en vergevingsgezindheid en voor snellere bal snelheden.

De Paradym X Fairway is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar de meest vergevingsgezinde vorm met een hoge lancering en een lichte draw-bias. Een Forged Carbon teenstuk herverdeelt het gewicht naar de hiel, zodat het gemakkelijk is om deze Fairway te releasen.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7457Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

-Snelheid en stabiliteit vanuit jailbreak met batwing-technologie
De AI-ontworpen Jailbreak Batwing-structuur wordt naar de buitenrand geduwd om het clubhoofd te verstevigen, terwijl het slagvlak kan buigen voor hoge balsnelheden.

-Gepatenteerd gebruik van gesmede koolstof
De gesmede koolstofzool maakt een ongekende gewichtsverdeling mogelijk voor maximale afstand en een hoog MOI in Callaway’s langste fairwayhout ooit.*

-Optimale lancering met verbeterde snelheid van de tungsten speed cartridge
Door tot 25g wolfraam met hoge dichtheid te gebruiken, kan het zwaartepunt (CG) laag en naar voren duwen worden geduwd. Het resultaat is een optimale lancering en spin, met verbeterde snelheid voor maximale afstand.

-Geoptimaliseerde snelheid, lancering en spin van nieuwe AI ontworpen hoge, sterke face-cup
Callaway heeft een geheel nieuwe AI-gezichtsoptimalisatie toegepast om snelheid, lancering en spin toe te voegen. Het unieke gezichtspatroon is op maat gemaakt voor elk model en gecombineerd met de zeer sterke C300 maragingstalen gezichtskap. Dit bevordert een indrukwekkende snelheid en consistentie over het hele clubhoofd.

-Hoogste lancering met lichte draw-bias
De Paradym X Fairway is gebouwd met een meer rechtopstaande lie-hoek en een neutraal slagvlak bij het adresseren. Dit model heeft de meest vergevingsgezinde vorm van alle Paradym-modellen en produceert de hoogste afslag met een lichte draw-bias. Een instelbare 3W geeft de speler de mogelijkheid om de launch nog verder in te stellen.

-Profiel: afstand & vergevingsgezind
-Launch: hoogste
-Spin: laag
-Flight-bias: semi-draw
-Gezicht profiel: oppervlakkig

*Uitgelicht in de Paradym- en Paradym X-modellen
*Bewering over Callaway’s langste fairway ooit op basis van speler testen van Rogue ST Max 3 hout versus Paradym 3 hout.

Maat

15.0 graden, Dames, 15.0 graden, Lite, 15.0 graden, Regular, 15.0 graden, Stiff, 16.5 graden, Dames, 16.5 graden, Lite, 16.5 graden, Regular, 16.5 graden, Stiff, 18.0 graden, Dames, 18.0 graden, Lite, 18.0 graden, Regular, 18.0 graden, Stiff, 21.0 graden, Dames, 21.0 graden, Lite, 21.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Grijs (6)
  • Roze (2)
  • Zwart (2)
  • Blauw (1)
  • Geel (1)

Prijs

Prijs