Webshop menu

Paradym X Driver

 649,95

Callaway lanceert een volledig nieuwe driver: Paradym. Door in het clubhoofd licht koolstof in plaats van titanium te gebruiken is deze niet alleen sneller maar ook stabieler. Daarnaast wordt er op deze manier zoveel mogelijk gewicht bespaard en wordt tegelijkertijd de stabiliteit verhoogd. Nu er geen titanium maar koolstof in de Paradym drivers is gebruikt, zijn de kroon en de zool nu 43% lichter. Door dat gewicht te herplaatsen is het clubhoofd stabieler en dat zorgt voor een toename in vergevingsgezindheid. Het clubblad is nog wel gemaakt van gesmeed titanium.

De Paradym X is het meest vergevingsgezinde model. Het ‘uitgerekte’ profiel met een vast 5 grams zoolgewicht is zeer stabiel en genereert een hoge balvlucht met een lichte draw. De Paradym X is ontworpen met als doel om de bal zo hoog mogelijk te lanceren. Bij het adresseren oogt het clubhoofd wat groter en dat zorgt voor meer vertrouwen. Als je weleens last hebt van een slice is dit ‘draw biased’ model het meest geschikt.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7454Categories: Drivers, Golfclubs

-Een Paradym verschuiving in afstand: eerste 360° Carbon Chassis in de industrie
360° Carbon Chassis bevordert een ongekende gewichtsverdeling voor maximale afstanden. De Triaxial Carbon crown en Forged Carbon zool is 43% lichter dan een titanium chassis. Deze enorme gewichtsbesparing is verplaatst voor een hoger MOI en meer vergevingsgezindheid.

-Snelheid en stabiliteit: nieuwe Jailbreak AI (artificiële intelligentie)
Het door Callaway nieuw ontworpen AI-Jailbreak-systeem biedt stabiliteit in zowel horizontale als torsierichting. Nu met een ontwerp dat 33% lichter is, is de stabiliteit verbeterd voor hoge balsnelheden.

-Geoptimaliseerd voor downrange spreiding: nieuw AI ontworpen slagvlak
Een geheel nieuwe kunstmatige intelligentie slagvlakoptimalisatie verbetert snelheid, lancering en spin, en nu ook downrange spreiding. Dit is ‘s werelds meest geavanceerde driver hoofd ontworpen door kunstmatige intelligentie.

-Hoge balsnelheden: snelheidsverbeterende face cup en gesmeed titanium slagvlak
Paradym is de eerste driver die Callaway’s snelheidsverbeterende gezichtsbekertechnologie gebruikt. Callaway heeft de face cup gecombineerd met een krachtig, gesmeed titanium slagvlak.

-Hoge lancering en lage spin: vergevende vorm
Paradym X is gebouwd voor een hoge lancering met een hoog traagheidsmoment, samen met een royaal gestrekt profiel bij het adresseren. Dit model is het meest geschikt voor golfers die op zoek zijn naar extreme vergevingsgezindheid en een lichte draw-bias van hun driver. 5g achtergewicht is gepositioneerd om de lancering te vergroten en de spin te verminderen voor een maximale carry afstand.

-Profiel: afstand & vergevingsgezind
-Shaping: uitgerekte rug vorm
-Verstelbaarheid: 5g achtergewicht
-Launch: hoog
-Spin: mid-low
-Flight: semi-draw flight
-Clubhoofd: 460cc
-Lie Angle: 60°

Maat

12.0 gaden, Lite, 10.5 graden, Dames, 10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Grijs (6)
  • Roze (2)
  • Zwart (2)
  • Blauw (1)
  • Geel (1)

Prijs

Prijs