Webshop menu

Paradym Triple Diamond Fairway

De nieuwste Callaway Paradym Fairway familie bevat 3 verstelbare modellen die zijn ontworpen om golfers van alle niveaus te kunnen voorzien. Het carbon zoolpaneel is een nieuw constructiemodel van Callaway waarbij het gewicht van het clubhoofd is verplaatst om het MOI te vergroten voor meer stabiliteit en vergevingsgezindheid en voor snellere bal snelheden.

Het Paradym Triple Diamond-model is Callaway’s meest compacte Fairway met een dieper slagvlak bij het adresseren. Hij is het meest geschikt voor sterkere spelers die op zoek zijn naar een doordringende balvlucht met minder spin.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7458Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

De Callaway Paradym Triple Diamond is een lager draaiend model gericht op de betere speler met een hogere swing snelheid.

-Snelheid en stabiliteit vanuit jailbreak met batwing-technologie
De AI-ontworpen Jailbreak Batwing-structuur wordt naar de buitenrand geduwd om het clubhoofd te verstevigen, terwijl het slagvlak kan buigen voor hoge balsnelheden.

-Optimale lancering met verbeterde snelheid van de tungsten speed cartridge
Door tot 21g wolfraam met hoge dichtheid te gebruiken, kan het zwaartepunt (CG) laag en naar voren duwen worden geduwd. Het resultaat is een optimale lancering en spin, met verbeterde snelheid voor maximale afstand.

-Geoptimaliseerde snelheid, lancering en spin van nieuwe AI ontworpen hoge, sterke face-cup
Callaway heeft een geheel nieuwe AI-gezichtsoptimalisatie toegepast om snelheid, lancering en spin toe te voegen. Het unieke gezichtspatroon is op maat gemaakt voor elk model en gecombineerd met de zeer sterke C300 maragingstalen gezichtskap. Dit bevordert een indrukwekkende snelheid en consistentie over het hele clubhoofd.

-Indrukwekkende vlucht met lage spin: Paradym shift constructie
De Paradym Triple Diamond is ontworpen met een dieper slagvlak en een compacte, door de speler geprefereerde vorm. De Triaxial Carbon crown helpt bij het creëren van een laag en voorwaarts zwaartepunt. Dit zorgt voor een doordringende balvlucht met weinig spin. Daarnaast stelt een verstelbare hosel golfers in staat om hun balvlucht verder in te stellen.

-Profiel: afstand & werkbaarheid
-Launch: doordringend
-Spin: laagste
-Flight-bias: neutraal
-Gezicht profiel: diep

Maat

13.5 graden, Xstiff, 15.0 graden, Xstiff, 18.0 graden Xstiff, 13.5 graden, Regular, 13.5 graden, Stiff, 15.0 graden, Regular, 15.0 graden, Stiff, 18.0 graden, Regular, 18.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 166 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Blauw (44)
  • Wit (34)
  • Navy (30)
  • Zwart (18)
  • Rood (9)

Prijs

Prijs