Webshop menu

Paradym Triple Diamond Driver

Callaway lanceert een volledig nieuwe driver: Paradym. Door in het clubhoofd licht koolstof in plaats van titanium te gebruiken is deze niet alleen sneller maar ook stabieler. Daarnaast wordt er op deze manier zoveel mogelijk gewicht bespaard en wordt tegelijkertijd de stabiliteit verhoogd. Nu er geen titanium maar koolstof in de Paradym drivers is gebruikt, zijn de kroon en de zool nu 45% lichter. Door dat gewicht te herplaatsen is het clubhoofd stabieler en dat zorgt voor een toename in vergevingsgezindheid. Het clubblad is nog wel gemaakt van gesmeed titanium.

De Paradym Triple Diamond (TD) is met zijn 450 cc net iets kleiner en richt zich op de betere speler. Een zoolgewicht van 14 gram kan voor- of achterin het clubhoofd worden geplaatst om de spin en de hoogte van de balvlucht te beïnvloeden.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7455Categories: Drivers, Golfclubs

De Paradym Triple Diamond is iets compacter (450cc in plaats van 460cc) dan de andere twee modellen uit de serie. Deze driver is er voor golfers die in staat zijn om de bal te shapen (draw of fade, hoog of laag). Dit model geeft de minste spin en lanceert de bal lager, oftewel een club voor spelers met een hogere swingsnelheid. Een gewichtje van 14 gram kan van achter naar voren gebracht worden om nog minder spin en meer ‘workability’ te creëren. – en dat betekent automatisch minder vergevingsgezindheid.

-Een Paradym verschuiving in afstand: eerste 360° Carbon Chassis in de industrie
360° Carbon Chassis bevordert een ongekende gewichtsverdeling voor maximale afstanden. De Triaxial Carbon crown en Forged Carbon zool is 43% lichter dan een titanium chassis. Deze enorme gewichtsbesparing is verplaatst voor een hoger MOI en meer vergevingsgezindheid.

-Snelheid en stabiliteit: nieuwe Jailbreak AI (artificiële intelligentie)
Het door Callaway nieuw ontworpen AI-Jailbreak-systeem biedt stabiliteit in zowel horizontale als torsierichting. Nu met een ontwerp dat 33% lichter is, is de stabiliteit verbeterd voor hoge balsnelheden.

-Geoptimaliseerd voor downrange spreiding: nieuw AI ontworpen slagvlak
Een geheel nieuwe kunstmatige intelligentie slagvlakoptimalisatie verbetert snelheid, lancering en spin, en nu ook downrange spreiding. Dit is ‘s werelds meest geavanceerde driver hoofd ontworpen door kunstmatige intelligentie.

-Hoge balsnelheden: snelheidsverbeterende face cup en gesmeed titanium slagvlak
Paradym is de eerste driver die Callaway’s snelheidsverbeterende gezichtsbekertechnologie gebruikt. Callaway heeft de face cup gecombineerd met een krachtig, gesmeed titanium slagvlak.

-Meer werkbaarheid: compact formaat
De Paradym Triple Diamond driver heeft een compacte vorm van 450 cc, ontworpen voor betere spelers. Een achtergewicht van 14g kan aan de voorkant worden geplaatst voor minder spin en maximale werkbaarheid.

-Profiel: afstand & werkbaarheid
-Shaping: compacte, tour vorm
-Verstelbaarheid: uitwisselbare gewichten, 14g achtergewicht en 2g voorgewicht
-Launch: laag
-Spin: laagste
-Flight: neutraal
-Clubhoofd: 450cc
-Lie Angle: 57°

Maat

10.5 graden Xstiff, 8.0 graden, Xtra stiff, 9.0 graden, Xstriff, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 8.0 graden, Regular, 8.0 graden, Stiff, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Grijs (6)
  • Roze (2)
  • Zwart (2)
  • Blauw (1)
  • Geel (1)

Prijs

Prijs