Webshop menu

Paradym Hybrid

 329,95

De Callaway Paradym Hybrids herdefiniëren hoe golfers hun lange spel benaderen. Met de Paradym Shift-constructie verbetert het ontwerp van de Cutwave-zool de prestaties van de club door de grasmat, waardoor dit de meest veelzijdige hybride is die Callaway ooit heeft gemaakt. In de Paradym Hybrides zijn de beste snelheidstechnologieën van fairwayhouten aangepast en geïmplementeerd in hybrides voor maximale afstanden.

De Paradym Hybrid is voor golfers die een mid-sized, houtvormige hybride willen die lang is met uitstekende veelzijdigheid en controle. Het Cutwave-zoolontwerp verbetert de prestaties van de club door de grasmat, waardoor dit Callaway’s meest veelzijdige hybride is. Daarnaast heeft Callway haar beste fairwayhouttechnologieën aangepast voor maximale afstanden.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7459Categories: Golfclubs, Hybrides

-Jailbreak met Batwing-technologie: Batwing-technologie maakt het langer
Callaway’s nieuwe AI-ontworpen Jailbreak met Batwing-technologie verhoogt de stijfheid in het clubhoofd voor meer buiging. Het resultaat is hoge balsnelheden en uitzonderlijke afstanden.

-Ongelooflijke veelzijdigheid: gloednieuwe Cutwave-zool ontwerp
Een geheel nieuwe Cutwave-zool is speciaal ontworpen om met gemak door de grasmat te komen, vooral door dikke rough. Deze gloednieuwe vorm maakt van Paradym de meest veelzijdige familie van hybriden die Callaway ooit heeft gemaakt

-Optimale snelheid en spin: AI ontworpen 455 Face Cup
Een zeer sterke 455 Face Cup is ontworpen met behulp van AI om de balsnelheden te optimaliseren en de robuustheid van de spin over het hele slagvlak te verbeteren. Elk model heeft een uniek AI-patroon om de prestaties in dat specifieke hoofd te verbeteren.

-Hoge balsnelheden: van de gloednieuwe Tungsten Speed Cartride & Jailbreak met Batwing-technologie
Bereik uitzonderlijke afstanden met de revolutionaire Tungsten Speed ​​Cartridge. Door wolfraam met een hoge dichtheid te gebruiken, is het zwaartepunt (CG) laag en naar voren geduwd. Het resultaat is een lagere spin met hoge balsnelheden. Callaway’s AI-ontworpen Jailbreak met Batwing-technologie verhoogt de stijfheid in de omtrek, terwijl het slagvlak kan buigen voor hoge balsnelheden over het hele slagvlak.

-Geoptimaliseerde balvlucht met een verstelbare hosel
Je kunt de balvlucht en controle optimaliseren met een verstelbare hoselhuls die in staat is tot +2°/ -1° loft.

-Profiel: snelheid & veelzijdigheid
-Vorm: Fairway-hout achtig
-Zool: mid-sized
-Launch: hoog
-Fligh bias: neutraal
-Spin: mid
-Categorie: lage- tot midden-handicap golfers

Maat

18.0 graden, Xstiff, 24.o graden, Regular, 18.0 graden, Lite, 18.0 graden, Regular, 18.0 graden, Stiff, 21.0 graden, Dames, 21.0 graden, Lite, 21.0 graden, Regular, 21.0 graden, Stiff, 24.0 graden, Dames, 24.0 graden, Lite, 27.0 graden, Dames, 27.0 graden, Lite, 27.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 170 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs