Webshop menu

Paradym Fairway

 399,95

De nieuwste Callaway Paradym Fairway familie bevat 3 verstelbare modellen die zijn ontworpen om golfers van alle niveaus te kunnen voorzien. Het carbon zoolpaneel is een nieuw constructiemodel van Callaway waarbij het gewicht van het clubhoofd is verplaatst om het MOI te vergroten voor meer stabiliteit en vergevingsgezindheid en voor snellere bal snelheden.

Een totale Paradym-verschuiving in afstand en vergevingsgezindheid, met progressieve vormgeving en Callaway’s meest robuuste aanbod dat geschikt is voor een breed scala aan spelerstypes. Dit is het model voor golfers die een fairwayhout met een hoge lancering en een neutrale balvlucht willen

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7456Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

-Snelheid en stabiliteit vanuit jailbreak met batwing-technologie
De AI-ontworpen Jailbreak Batwing-structuur wordt naar de buitenrand geduwd om het clubhoofd te verstevigen, terwijl het slagvlak kan buigen voor hoge balsnelheden.

-Gepatenteerd gebruik van gesmede koolstof
De gesmede koolstofzool maakt een ongekende gewichtsverdeling mogelijk voor maximale afstand en een hoog MOI in Callaway’s langste fairwayhout ooit.*

-Optimale lancering met verbeterde snelheid van de tungsten speed cartridge
Door tot 23g wolfraam met hoge dichtheid te gebruiken, kan het zwaartepunt (CG) laag en naar voren duwen worden geduwd. Het resultaat is een optimale lancering en spin, met verbeterde snelheid voor maximale afstand.

-Geoptimaliseerde snelheid, lancering en spin van nieuwe AI ontworpen hoge, sterke face-cup
Callaway heeft een geheel nieuwe AI-gezichtsoptimalisatie toegepast om snelheid, lancering en spin toe te voegen. Het unieke gezichtspatroon is op maat gemaakt voor elk model en gecombineerd met de zeer sterke C300 maragingstalen gezichtskap. Dit bevordert een indrukwekkende snelheid en consistentie over het hele clubhoofd.

-Meer veelzijdigheid: verfijnde vormen met aanpasbaarheid
Met progressieve vormgeving en het meest uitgebreide aanbod, zal Paradym Fairway Woods het go-to model zijn voor spelers die een consistente afslag met gemak en een neutrale balvlucht willen. Een verstelbare hosel in de 3W- en 3HL-modellen geeft spelers extra controle om de lancering in te stellen.

-Profiel: afstand & verstelbaarheid
-Launch: hoog
-Spin: laag
-Flight-bias: neutraal
-Gezicht profiel: oppervlakkig

*Uitgelicht in de Paradym- en Paradym X-modellen
*Bewering over Callaway’s langste fairway ooit op basis van speler testen van Rogue ST Max 3 hout versus Paradym 3 hout.

Maat

15.0 graden, Reguar, 15.0 graden, Xstiff, 16.5 graden, Xstiff, 18.0 graden, Xstiff, 15.0 graden, Dames, 15.0 graden, Lite, 15.0 graden, Stiff, 16.5 graden, Dames, 16.5 graden, Lite, 16.5 graden, Regular, 16.5 graden, Stiff, 18.0 graden, Dames, 18.0 graden, Lite, 18.0 graden, Regular, 18.0 graden, Stiff, 20.0 graden, Dames, 20.0 graden, Lite, 20.0 graden, Regular, 21.0 graden, Dames, 21.0 graden, Lite, 21.0 graden, Regular, 24.0 graden, Dames, 24.0 graden, Lite, 24.0 graden, Regular, 27 graden, Lite, 27.0 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 148 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (371)
  • Zwart (303)
  • Blauw (270)
  • Wit (234)
  • Roze (87)

Prijs

Prijs