Webshop menu

Paradym Driver

 649,95

Callaway lanceert een volledig nieuwe driver: Paradym. Door in het clubhoofd licht koolstof in plaats van titanium te gebruiken is deze niet alleen sneller maar ook stabieler. Daarnaast wordt er op deze manier zoveel mogelijk gewicht bespaard en wordt tegelijkertijd de stabiliteit verhoogd. Nu er geen titanium maar koolstof in de Paradym drivers is gebruikt, zijn de kroon en de zool nu 44% lichter. Door dat gewicht te herplaatsen is het clubhoofd stabieler en dat zorgt voor een toename in vergevingsgezindheid. Het clubblad is nog wel gemaakt van gesmeed titanium.

De Paradym Driver heeft een sleuf met een verplaatsbaar gewicht van 15 gram achterin de zool, waarmee de balvlucht +/- 10 meter is aan te passen. Deze variant is ontworpen voor spelers van alle niveaus en bevordert een hoge lancering en lage spin-eigenschappen, samen met een neutrale balvlucht. Het is Callaways beste combinatie van afstand, vergevingsgezindheid en verstelbaarheid.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7453Categories: Drivers, Golfclubs

-Ongeëvenaarde afstand: de Callaway Paradym Driver biedt een verfijnde vorm met een hoog traagheidsmoment (MOI) en instelbare gewichtsverdeling naar de buitenrand.

-Een Paradym verschuiving in afstand: eerste 360° Carbon Chassis in de industrie
360° Carbon Chassis bevordert een ongekende gewichtsverdeling voor maximale afstanden. De Triaxial Carbon crown en Forged Carbon zool is 44% lichter dan een titanium chassis. Deze enorme gewichtsbesparing is verplaatst voor een hoger MOI en meer vergevingsgezindheid.

-Snelheid en stabiliteit: nieuwe Jailbreak AI (artificiële intelligentie)
Het door Callaway nieuw ontworpen AI-Jailbreak-systeem biedt stabiliteit in zowel horizontale als torsierichting. Nu met een ontwerp dat 33% lichter is, is de stabiliteit verbeterd voor hoge balsnelheden.

-Geoptimaliseerd voor downrange spreiding: nieuw AI ontworpen slagvlak
Een geheel nieuwe kunstmatige intelligentie slagvlakoptimalisatie verbetert snelheid, lancering en spin, en nu ook downrange spreiding. Dit is ‘s werelds meest geavanceerde driver hoofd ontworpen door kunstmatige intelligentie.

-Hoge balsnelheden: snelheidsverbeterende face cup en gesmeed titanium slagvlak
Paradym is de eerste driver die Callaway’s snelheidsverbeterende gezichtsbekertechnologie gebruikt. Callaway heeft de face cup gecombineerd met een krachtig, gesmeed titanium slagvlak.

-Verstelbare gewichtsverdeling van de omtrek: gewenste slagvorm
Het clubhoofd heeft een verfijnde vorm met een hoog traagheidsmoment (MOI) en instelbare gewichtsverdeling naar de buitenrand. Vanaf een glijdend gewicht van 15 g kunnen spelers gemiddeld 12 meter aan correctie van de slagvorm ervaren.

-Profiel: afstand & verstelbaarheid
-Shaping: moderne vorm
-Verstelbaarheid: verstelbaar 15g glijdend gewicht
-Launch: mid-high
-Spin: laag
-Flight: neutraal
-Clubhoofd: 460cc
-Lie Angle: 57°

Maat

10.5 graden, Dames, 10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 10.5 graden, Xstiff, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff, 9.0 graden, Xstiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 170 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs