Webshop menu

Paradym Ai Smoke Triple Diamond Fairway

 399,95

De nieuwe Paradym Ai Smoke fairway-serie van Callaway is een game-changer in hun Ai-reis. Met de uitgebreide Ai Smart Face maakt deze familie fairway houten gebruik van echte spelersdata en machine learning om meerdere sweetspots op het slagvlak te creëren.

Het Triple Diamond fairwayhout is perfect voor golfers met een snellere swingsnelheid die de bal willen bewerken en een doordringende balvlucht met minder spin willen bereiken. Met zijn diepe slagvlak en voorkeursvorm is deze fairway ontworpen om bekende spelers te behagen. De stalen zool en voorwaartse gewichtsschroef dragen bij een doordringende balvlucht met lage spin, en de verstelbare hosel maakt het mogelijk om de vlucht aan te passen.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8936Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

-Baanbrekende fairwayprestaties aangedreven door een ai smart face
De Callaway Ai Smoke Fairwaywoods maken gebruik van Ai Smart Face, een baanbrekende technologie in slagvlakontwerp die gebruik maakt van duizenden daadwerkelijke swings van spelers. Elke Ai Smart Face is ontworpen om de lancering en spin te optimaliseren, waardoor er sweetspots over het slagvlak ontstaan.

-Geavanceerde constructie in een werkbare vorm
De Triple Diamond Fairway is ontworpen met een dieper slagvlak en een compacte, door de speler geprefereerde vorm. De groeven die zich over het slagvlak uitstrekken zijn bedoeld om het oog van meer veeleisende spelers te plezieren en helpen het oog te bevoordelen in de richting van een neutraal tot fade biased slag.

-Doordringende balvlucht met lage spin
Dankzij een stalen zool en voorwaartse gewichtsschroef is het Triple Diamond fairwayhout geschikt voor betere spelers die een doordringende balvlucht met lage spin wensen. Dankzij een verstelbare hosel kunnen golfers hun traject verder bepalen.

-Launch: Doordringend
-Spin: Laagst
-Vlucht: Neutraal
-Loft: 3 (15° verstelbaar), 5 (18°) en 7 (21°)

Maat

20.0 graden, Xstiff, 15.0 graden, Xstiff, 18.0 graden, Xstiff, 15.0 graden, Regular, 15.0 graden, Stiff, 18.0 graden, Regular, 18.0 graden, Stiff, 20.0 graden, Regular, 20.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (37)
  • Blauw (21)
  • Zwart (17)
  • Wit (12)
  • Roze (10)

Prijs

Prijs