Webshop menu

Paradym Ai Smoke Max Fast Hybrid

 329,95

De Ai Smoke hybride van Callaway is een game-changer in Callaway’s Ai reis. De hybride is voorzien van de geavanceerde Ai Smart Face, die gebruik maakt van echte spelersgegevens en machine learning om meerdere sweetspots te creëren.

De Ai Smoke Max Fast hybride is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar een hogere swingsnelheid, lancering en spin voor een maximale afstand. De Max Fast wordt aangedreven door het Ai Smart Face, dat de prestaties van de club optimaliseert aan de hand van swinggegevens van duizenden golfers. De vergevingsgezinde vorm bevordert een hoge, gemakkelijke lancering met verbeterde interactie met de grasmat. Het Tungsten Speed Cartridge levert een uitzonderlijke afstand door het zwaartepunt te verplaatsen, terwijl de Max Fast zorgt voor een moeiteloze afstand met lichtgewicht componenten.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8945Categories: Golfclubs, Hybrides

De Paradym Ai Smoke Max Fast Hybrid is ontworpen voor spelers die de swingsnelheid, lancering en spin willen verhogen om maximale afstand en de juiste afstand te bereiken.

-Een doorbraak in hybride prestaties, aangedreven door Ai Smart Face
De geheel nieuwe Ai Smart Face optimaliseert de prestaties met behulp van swinggegevens van duizenden echte golfers. Deze set swingdynamiek, oftewel Swing Code, bestaat uit swingsnelheid, clubafgifte en gezichtsoriëntatie vlak vóór de impact. Dit bevordert een maximale afstand met een nauwe spreiding op de green. De Ai Smart Face in het Max Fast-model geeft prioriteit aan lancering en spin om golfers te helpen maximale afstand te bereiken.

-Vergevingsgezinde vormgeving voor moderne golfers
Het nieuwe Ai Smoke Max Fast-model heeft een ondiep profiel en een platte kroon voor een hoge, gemakkelijke afslag. Bovendien zorgt een meer uitgesproken zoolwelving voor een betere interactie met de ondergrond, waardoor een nauwkeurig, schoon contact wordt gegarandeerd.

-Uitzonderlijke afstand tot de Tungsten Speed ​​Cartridge
Ervaar uitzonderlijke afstand met de innovatieve Tungsten Speed ​​Cartridge. Door naadloos wolfraam met hoge dichtheid te integreren, heeft Callaway het zwaartepunt strategisch geherpositioneerd, zowel laag als naar voren gepositioneerd. Het resultaat: lage spin gekoppeld aan een indrukwekkende balsnelheid.

-Moeiteloze afstand met de Max Fast-specificatie
De Max Fast-versie is ontworpen om golfers te helpen hun swingsnelheid en lancering te vergroten. Dit model is voorzien van lichtgewicht componenten, waaronder een shaft van 40 gram, om een ​​gemakkelijke, hoge lancering te garanderen.

De Callaway Ai Smoke Max Fast hybride is het meest geschikt voor spelers met langzamere tot matige swingsnelheden. Deze speler moet de swingsnelheid verhogen om de bal hoger te kunnen slaan en de draagafstand en remkracht maximaliseren.

-Spelerstype: Spelverbetering
-Swingsnelheid: Lager tot gematigd
-Vorm/Profiel club: Oversized
-Launch: Hoogste
-Vergevingsgezindheid: Hoger

Maat

30.0 graden, Lite, 33.0 graden, Dames, 33.0 graden, Lite, 21.0 graden, Dames, 21.0 graden, Lite, 24.0 graden, Dames, 24.0 graden, Lite, 27.0 graden, Dames, 27.0 graden, Lite, 30.0 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 173 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs