Webshop menu

Paradym Ai Smoke Max Driver

 649,95

De Paradym Ai Smoke driver-serie is een game-changer in Callaway’s Ai reis. Met de revolutionaire Ai Smart Face gebruikt deze driver gegevens van echte spelers en geavanceerde machine learning om meerdere sweetspots over het hele slagvlak te creëren. ‘s Werelds eerste Ai Smart Face is ontworpen op basis van gegevens van echte spelers en optimaliseert de driverprestaties op basis van de swingdynamiek. Microvervormingen die geactiveerd worden bij impact optimaliseren de lancering en spin bij off-center shots. Het 360° Carbon Chassis is verfijnd om de gewichtsverdeling te bevorderen en de lanceercondities te verbeteren.

Ai Smoke Max heeft een vergevingsgezinde vorm en verstelbare gewichtsverdeling naar de buitenrand voor een slagvormcorrectie tot wel 19 meter. De Paradym Ai Smoke Max Driver is geschikt voor de meeste spelers, van amateurs met een hoge handicap tot Tour-profs, die maximale afstand en vergevingsgezindheid willen met aanpasbare slagvorm. De vergevingsgezinde vorm en de verstelbare gewichtsverdeling naar de buitenrand zorgen voor een slagvormcorrectie tot wel 19 meter.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8937Categories: Drivers, Golfclubs

-‘s Werelds eerste Ai Smart Face ontworpen met behulp van echte spelersgegevens
De geheel nieuwe Ai Smart Face optimaliseert de prestaties van de driver met behulp van de swingdynamiek van duizenden echte golfers. Deze swingdynamiek, oftewel Swing Code, bestaat uit swingsnelheid, clubafgifte en gezichtsoriëntatie vlak vóór de impact. Dit bevordert optimale lanceeromstandigheden en een nauwe spreiding naar beneden.

-Micro-afbuigingen creëren meerdere sweetspots
Met de Ai Smart Face-technologie worden micro-afbuigingen geactiveerd bij impact, waardoor de lancering en spin bij niet-gecentreerde slagen worden geoptimaliseerd. Dit resulteert in ‘sweetspots’ in het midden en over het hele gezicht.

-Een Paradymverschuiving van een lichter, sterker carbon chassis
Het 360° koolstofchassis is verfijnd om een ​​betere gewichtsverdeling te bevorderen. Door een interne titanium ondersteuningsstructuur toe te voegen, is het koolstofchassis nu 15% lichter. Deze massa wordt herverdeeld in het clubhoofd om de lanceeromstandigheden te verbeteren en vergevingsgezindheid toe te voegen. Elke Forged Carbon-zool heeft een unieke kleur en carbonpatroon, waardoor elk stuk uniek is.

-Instelbare gewichtsverdeling naar de buitenrand voor de gewenste slagvorm
De Max-driver heeft een vergevingsgezinde vorm en een instelbare gewichtsverdeling naar de buitenrand voor een correctie van de slagvorm tot wel 19 meter.

-Launch: Mid-hoog
-Spin: Laag
-Vlucht: Neutraal (verstelbaar)
-Swingsnelheid: Matig tot gemiddeld
-Clubhoofd: 460cc
-Lie: 58°
-Loft: 9°, 10.5° en 12°

Maat

12.0 graden, Stiff, 10.5 graden, Dames, 10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 10.5 graden, Xstiff, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Lite, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff, 9.0 graden, Xstiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (342)
  • Zwart (287)
  • Blauw (253)
  • Wit (199)
  • Roze (76)

Prijs

Prijs