Webshop menu

Paradym Ai Smoke Ijzerset 5-PAS Graphite Regular Standaard

 1.519,95

De Callaway Paradym Ai Smoke ijzers zijn een totale revolutie in ijzerprestaties. Met het revolutionaire Ai Smart Face hebben deze ijzers meerdere sweetspots over het hele slagvlak, wat resulteert in een uitzonderlijke afstand en strakke spreiding. Ontworpen voor golfers met gemiddelde tot hoge swingsnelheden, maximaliseert het Ai Smoke model de afstand en verbetert het de spreiding. Het Ai Smart Face optimaliseert de prestaties van het ijzer door swinggegevens van echte golfers te analyseren, wat maximale afstand en strakke spreiding op de green bevordert. Door de verbeteringen van Ai balanceren deze ijzers afstand, controle en precisie, waardoor golfers de voordelen van langere clubs ervaren zonder in te leveren op controle. Het eigentijdse ontwerp en de hollow-body constructie zorgen voor een slanke en innovatieve look, terwijl het Dynamic Sole Design zorgt voor een verbeterde interactie met de grasmat en vergevingsgezindheid.

Het Paradym Ai Smoke-model is het meest geschikt voor golfers met gemiddelde tot hoge swingsnelheden die de afstand willen maximaliseren en de spreiding willen verbeteren.

Deze ijzerset bestaat uit de ijzers 5, 6, 7, 8, 9, een pitchting wedge, een sandwedge en een approach wedge (8 clubs in totaal). De ijzers zijn voorzien van Projext X Cypher 2.0 60 IR/HYB graphite shafts van 65 gram en hebben de Lamkin Crossline360 standaard grips in een zwarte kleur.

Op voorraad

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 9075Categories: Golfclubs, Ijzers

-Een totale revolutie in ijzerprestaties door gebruik van de eerste Ai Smart Face
De geheel nieuwe Ai Smart Face optimaliseert de ijzerprestaties met behulp van swinggegevens van duizenden echte golfers. Deze set swingdynamiek, ofwel Swing Code, bestaat uit swingsnelheid, clubafgifte en gezichtsoriëntatie vlak voor de impact. Het resultaat is een blad dat een maximale afstand bevordert met een strakke spreiding in de green.

-Balans tussen afstand, controle en precisie door Ai-verbeteringen
Traditioneel bevorderen langere clublengtes een hogere swingsnelheid en meer afstand, maar dit gaat ten koste van de controle. Door Callaway’s innovatieve Ai-proces kunnen golfers de afstandsvoordelen ervaren van ¼” langere clubs in de midden- en lange ijzers, terwijl de spreiding richting de green strak blijft.

-Eigentijds ontwerp ontmoet Hollow-Body-innovatie
Moderne vormgeving en holle body-constructie versmelten vorm en functie en zorgen voor een naadloze mix van moderne verfijning en innovatie. De nieuwe, moderne vorm bestaat uit langere bladlengtes, dunnere toplijnen en geoptimaliseerde zoolbreedtes om een ​​vergevingsgezinde, maar toch gestroomlijnde look te creëren tijdens het adresseren.

-Verbeterde grasinteractie door Dynamic Sole Design
Het geheel nieuwe Dynamic Sole Design is voorzien van een versleten leading edge met variabele veerkracht die met extreme efficiëntie door het gras snijdt. Dit dynamische ontwerp bevordert helder contact bij alle slagen en is ontworpen om uitzonderlijke vergevingsgezindheid te bieden.

-Set bestaat uit: ijzer 5, ijzer 6, ijzer 7, ijzer 8, ijzer 9, pitching wedge, sand wedge en approach wedge
-Graphite
-Shaft: Projext X Cypher 2.0 60 IR/HYB Regular Flex 65 gram
-Lamkin Crossline360 standaard grips
-Standaard specificaties

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (480)
  • Wit (383)
  • Navy (381)
  • Blauw (303)
  • Grijs (118)

Prijs

Prijs