Webshop menu

Paradym Ai Smoke Hybrid

 329,95

De Ai Smoke hybride van Callaway is een game-changer in Callaway’s Ai reis. De hybride is voorzien van de geavanceerde Ai Smart Face, die gebruik maakt van echte spelersgegevens en machine learning om meerdere sweetspots te creëren.

Deze hybride is ontworpen voor spelers met gemiddelde tot hoge swingsnelheden, maximaliseert de afstand en verbetert de spreiding. Het eigentijdse ontwerp van de Ai Smoke hybride biedt vergevingsgezindheid en vertrouwen bij het adresseren, terwijl de Tungsten Speed Cartridge zorgt voor een uitzonderlijke afstand met lage spin en indrukwekkende balsnelheid.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8943Categories: Golfclubs, Hybrides

-Een doorbraak in hybride prestaties, aangedreven door Ai Smart Face
De geheel nieuwe Ai Smart Face optimaliseert de prestaties met behulp van swinggegevens van duizenden echte golfers. Deze set swingdynamiek, oftewel Swing Code, bestaat uit swingsnelheid, clubafgifte en gezichtsoriëntatie vlak vóór de impact. Dit bevordert een maximale afstand met een nauwe spreiding op de green.

-Eigentijdse hybride vormgeving voor moderne golfers
De nieuwe Ai Smoke hybride heeft een gloednieuw eigentijds ontwerp. Met een groter algemeen profiel heeft Callaway de vergevingsgezindheid vergroot én het vertrouwen bij het adresseren vergroot. Bovendien zorgt een meer uitgesproken zoolwelving voor een betere interactie met de ondergrond, waardoor een nauwkeurig, schoon contact wordt gegarandeerd.

-Uitzonderlijke afstand tot de Tungsten Speed ​​Cartridge
Ervaar uitzonderlijke afstand met de innovatieve Tungsten Speed ​​Cartridge. Door naadloos wolfraam met hoge dichtheid te integreren, heeft Callaway het zwaartepunt strategisch geherpositioneerd, zowel laag als naar voren gepositioneerd. Het resultaat: lage spin gekoppeld aan een indrukwekkende balsnelheid.

-Spelerstype: Spelverbetering
-Swingsnelheid: Gemiddeld tot sneller
-Vorm/Profiel club: Gematigd
-Launch: Hoog
-Vergevingsgezindheid: Hoog

Maat

24.0 graden, Stiff, 18.0 graden, Lite, 18.0 graden, Regular, 18.0 graden, Stiff, 21.0 graden, Lite, 21.0 graden, Regular, 21.0 graden, Stiff, 24.0 graden, Lite, 24.0 graden, Regular, 27.0 graden, Lite, 27.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (1)

Prijs

Prijs