Webshop menu

Paradym Ai Smoke HL Hybrid

 329,95

De Ai Smoke hybride van Callaway is een game-changer in Callaway’s Ai reis. De hybride is voorzien van de geavanceerde Ai Smart Face, die gebruik maakt van echte spelersgegevens en machine learning om meerdere sweetspots te creëren.

Het HL model is ontworpen voor golfers met gematigde swingsnelheden, waarbij lancering en spin prioriteit krijgen voor maximale afstand en strakke spreiding. De eigentijdse vormgeving omvat een ondieper profiel en een uitgesproken zool voor een verbeterde interactie met de grasmat. Het Tungsten Speed Cartridge herpositioneert het zwaartepunt strategisch voor lage tot middelhoge spin en een indrukwekkende balsnelheid, wat resulteert in een uitzonderlijke afstand. Ervaar het meest geavanceerde slagvlak in de geschiedenis van Callaway met de nieuwe Paradym Ai Smoke hybride.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8944Categories: Golfclubs, Hybrides

Voor golfers met gemiddelde swingsnelheden is de Paradym Ai Smoke HL (High Launch) Hybrid ontworpen, om de afstand te maximaliseren, de afslag te vergroten en de spreiding te verkleinen.

-Een doorbraak in hybride prestaties, aangedreven door Ai Smart Face
De geheel nieuwe Ai Smart Face optimaliseert de prestaties met behulp van swinggegevens van duizenden echte golfers. Deze set swingdynamiek, oftewel Swing Code, bestaat uit swingsnelheid, clubafgifte en gezichtsoriëntatie vlak vóór de impact. Dit bevordert een maximale afstand met een nauwe spreiding op de green.

-Eigentijdse hybride vormgeving voor moderne golfers
De nieuwe Ai Smoke hybride heeft een gloednieuw eigentijds ontwerp. Met een groter algemeen profiel heeft Callaway de vergevingsgezindheid vergroot én het vertrouwen bij het adresseren vergroot. Bovendien zorgt een meer uitgesproken zoolwelving voor een betere interactie met de ondergrond, waardoor een nauwkeurig, schoon contact wordt gegarandeerd.

-Uitzonderlijke afstand tot de Tungsten Speed ​​Cartridge
Ervaar uitzonderlijke afstand met de innovatieve Tungsten Speed ​​Cartridge. Door naadloos wolfraam met hoge dichtheid te integreren, heeft Callaway het zwaartepunt strategisch geherpositioneerd, zowel laag als naar voren gepositioneerd. Het resultaat: lage spin gekoppeld aan een indrukwekkende balsnelheid.

-Spelerstype: Spelverbetering
-Swingsnelheid: Gematigd tot gemiddeld
-Vorm/Profiel club: Oversized
-Launch: Hoger
-Vergevingsgezindheid: Hoger

Maat

33.0 graden, Regular, 24.0 graden, Stiff, 30.0 graden, Lite, 33.0 graden, Lite, 18.0 graden, Lite, 18.0 graden, Regular, 18.0 graden, Stiff, 21.0 graden, Lite, 21.0 graden, Regular, 21.0 graden, Stiff, 24.0 graden, Lite, 24.0 graden, Regular, 27.0 graden, Lite, 27.0 graden, Regular, 30.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (88)
  • Zwart (39)
  • Navy (12)
  • Grijs (11)
  • Blauw (9)

Prijs

Prijs