Webshop menu

P790 Ijzer Staal

Taylormade heeft de 3e generatie van de zo succesvolle P790 ijzers geïntroduceerd. De technische innovatie staat niet stil en dat is weer duidelijk te zien. Met een clubhoofd constructie uit 8620 Carbon Steel gecombineerd met het Forged 4140 steel L-Face slagvlak en de vernieuwde SpeedFoam Air Technology erin is een agressief ijzer ontstaan die gecontroleerd en solide aanvoelt tijdens het balcontact. Trillingen worden door de foamvulling gedempt. Ook in deze doorontwikkelde P790 ijzers zijn er Thru-Slot Speed Pockets toegepast in de langere ijzers.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6000Categories: Golfclubs, Ijzers

In het clubhoofd is een club-face constructie gebruikt die varieert in dikte waardoor meer vergeving en consistentie wordt gecreëerd dan gebruikelijk is in een distance ijzer. Meer balnelheid over het gehele clubblad is duidelijk merkbaar wanneer men niet helmaal zuiver raakt. Voor extra vergevingsgezindheid en speelbaarheid zijn P790 ijzers voorzien van een strategisch geplaatst, gegoten Tungsten-gewicht voor precieze bepaling van het Centre of Gravity en een hoger traagheidsmoment (MOI). Taylormade zelf zegt: “Met P790 creëerden we een gesmeed ijzer dat voldoet aan de hoogste eisen van betere spelers. Het ijzer levert een nog niet eerder ontwikkelde afstand in een Players-iron. Door de nieuwe SpeedFoam Technology in het gesmede clubhoofd te combineren met een clean, klassiek ontwerp, hebben we een ijzer opgebouwd dat net zo mooi is als krachtig – de nieuwe standaard voor allround ijzer-prestaties.”

Kenmerken en eigenschappen:
-SpeedFoam™ Air
De nieuw ontworpen SpeedFoam™ Air is 69% lichter dan zijn voorganger. Het biedt een gemiddelde gewichtsbesparing van 3,5 g die is herverdeeld om de massa-eigenschappen verder te optimaliseren voor betere lanceringsomstandigheden. De nieuwe formulering geeft je een voortreffelijk geluid en gevoel terwijl je een snel, flexibel slagvlak produceert.

-Thin-Wall constructie en gesmeed L-gezicht
Een nieuwe 8620 koolstofstalen constructie maakt het clubhoofd tot 37,5% dunner op strategische locaties, wat een aanzienlijk lagere zwaartepuntplaatsing mogelijk maakt. Dit nieuwe dunwandige ontwerp gaat gepaard met een responsief 1,5 mm gesmeed 4140 stalen L-Face om ultieme flexibiliteit, hoge balsnelheden en afstand te bevorderen, terwijl een eersteklas gesmeed gevoel behouden blijft.

-Thru-Slot Speed ​​Pocket™
De Thru-Slot Speed ​​Pocket™ zorgt voor meer slagvlakflexibiliteit met behoud van balsnelheid en afstand bij lage slagvlakslagen.

-Intelligent Sweet Spot
Met behulp van data-analyse heeft Taylormade de sweet spot lager op het slagvlak gepositioneerd om op natuurlijke wijze meer slagen vast te leggen en prestaties te leveren waar golfers dat het meest nodig hebben.

-Tungsten Mass for Low CG
Engineers hebben nieuwe constructiemethoden ontwikkeld om de body dunner te maken, waardoor tot 31 g wolfraam in de teen kan worden geplaatst. Het creëert een enorme hoeveelheid stabiliteit en vergevingsgezindheid.

Maat

3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, AW, PW

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs